Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Shark Spartan RS Stingrey motorhelm

10% sale
Productomschrijving
Shark Spartan RS Stingrey motorhelm De Shark Spartan RS Stingrey motorhelm is de nieuwste integraal helm van Shark. Een erg sportief uiterlijk en door zijn kwaliteiten waaronder de dubbel D-ring geschikt voor het ruigere werk op het circuit. De buitenschaal is gemaakt van het zeer sterke materiaal carbon, de schaal wordt geproduceerd in twee v...

Shark Spartan RS Stingrey motorhelm

De Shark Spartan RS Stingrey motorhelm is de nieuwste integraal helm van Shark. Een erg sportief uiterlijk en door zijn kwaliteiten waaronder de dubbel D-ring geschikt voor het ruigere werk op het circuit. De buitenschaal is gemaakt van het zeer sterke materiaal carbon, de schaal wordt geproduceerd in twee verschillende schaalmaten. Door het "Shark Emergency Removal System" zijn de wangkussens snel te verwijderen bij een ongeval.  

Het vizier is anti-kras bestendig en de Spartan RS beschikt over een nieuw vergrendelingssysteem. Dit systeem zorgt dat het vizier vast klikt en dus ook bij hoge snelheid goed dicht blijft zitten.  Tevens is het vizier Pinlock Max Vision® voorbereid (wordt meegeleverd in de doos.)  De Shark Spartan RS Stingrey motorhelm is voorzien van een zonnevizier, hierdoor kun je fijn door blijven rijden als de zon laag staat. Het vizier is gemakkelijk erop en eraf te halen door het snel vizierlossingssysteem. 

De binnenvoering is uitneembaar en wasbaar op max. 30 graden. Ook is de voering antibacterieel behandeld. Door de uitsparing bij de slaap is deze helm geschikt voor brildragers! Om de Shark Spartan RS Stingrey motorhelm helemaal compleet te maken is deze helm voorbereid voor de Sharktooth®-intercom. 

 Eigenschappen :

 • ECE 22-06 Certificering
 • Carbon buitenschaal
 • Multi-dichtheid EPS binnenschaal  
 • Twee schaalmaten
 • Dubbel D-ring
 • Shark emergency removal systeem
 • Anti kras vizier incl. pinlock Max Vision®    
 • Intern zonnevizier
 • Binnenvoering uitneembaar en wasbaar   
 • Binnenvoering is antibacterieel behandeld    
 • Geschikt voor brildragers      
 • Voorbereid op het Sharktooth®-intercom systeem

Shark is het Franse merk voor motorhelmen en ook accessoires dat motorrijders al 25 jaar bedient. Het bedrijf is opgericht door een team van zeer ervaren en ook gedreven racers die een gat in de markt zagen voor praktische helmen met hoge prestaties en hoge kwaliteit voor stadsrijders en professionele motorrijders. Het bedrijf staat daarnaast niet alleen bekend vanwege de kwaliteit van hun product, maar ook vanwege de innovatie die het door de jaren heen de helmindustrie heeft gebracht. Shark is het eerste bedrijf dat XRC koolstof gebruikte voor helmproductie. Vandaag de dag, zijn al hun helmen gemaakt van RSR2 koolstof, het revolutionaire lichtgewicht materiaal dat ook een ongelooflijke duurzaamheid en daarnaast veiligheid biedt.

Productspecificaties

EAN
3664836622859

Onlangs bekeken

Shark Shark Spartan RS Stingrey motorhelm
SharkShark Spartan RS Stingrey motorhelm

Premium straathelm van Shark | Slechts 1250 gram | Dubbele achterspoiler

€399,99 Incl. btw