Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Sidi Atojo SRS Motorlaarzen

10% sale
Productomschrijving
Sidi Atojo SRS Motorlaarzen Een  crosslaars moet duurzaam, comfortabel en vervaardigd zijn van hoogwaardige materialen om de bestuurder een goede gevoeligheid te garanderen: de Sidi Atojo SRS Motorlaarzen heeft al deze eigenschappen en is ook aanzienlijk in gewicht verminderd in vergelijking met eerdere modellen, zonder afbreuk te doen aan de bes...

Sidi Atojo SRS Motorlaarzen

Een  crosslaars moet duurzaam, comfortabel en vervaardigd zijn van hoogwaardige materialen om de bestuurder een goede gevoeligheid te garanderen: de Sidi Atojo SRS Motorlaarzen heeft al deze eigenschappen en is ook aanzienlijk in gewicht verminderd in vergelijking met eerdere modellen, zonder afbreuk te doen aan de bescherming. De hoogte van de laars weerspiegelt de eisen van onze professionele atleten die ons hebben geholpen bij het ontwikkelen en testen ervan.

SRS-zwaluwstaartzool :

De SRS-verwisselbare zool heeft een innovatief ontwerp en een revolutionair vervangingssysteem. Ontwerp en technologie zijn gepatenteerd door Sidi. Het centrale deel van de zool bestaat uit een vervangbaar rubberen inzetstuk ontworpen met een nieuw vergrendelingssysteem en daarnaast nog 4 schroeven voor de veiligheid.

Flex-systeem :

De Sidi Atojo SRS Motorlaarzen heeft twee buigpunten. Het eerste gewricht onder de enkel, om de dikte te verminderen en de laars aan de binnenkant soepeler en aerodynamischer te maken. De binnen geplaatste steunbrace heeft een beperkte uitwijking om hyper-extensie van de enkel, de wreef en de rugpees te voorkomen. Het tweede gewricht, boven de enkel, dat synchroon werkt met het eerste, verbetert de flexibiliteit van de schoen zonder de stijfheid en laterale bescherming in gevaar te brengen.

Hyper-extensiesysteem :

Drie verwijderbare anti-hyperextensions-systemen; de eerste op het eerste gewricht, de tweede op de achterkant van de laars en de derde is frontaal en bestaat uit een innovatief systeem dat, door een geschroefd en vervangbaar inzetstuk, een specifiek tibiaflexie-bereik mogelijk maakt en bevriest bij overmatig buigen.

Kuitgedeelte :

De schoenpoot is uitgerust met een suède kuitgedeelte dat is verrijkt met rubberen inzetstukken in reliëf die, naast een goede grip bij contact met de fiets, ook de functie hebben om het been te beschermen tegen hitte. De rubberen inzetstukken worden ook op de binnenkant van de enkelband geplaatst.

Klittenbandsluiting en gespsluiting :

De Sidi Atojo SRS Motorlaarzen maakt gebruik van een 3-gespen sluiting die onafhankelijk van elkaar werken. Elke sluiting bestaat uit een tandriem en een haak met een micrometrisch instelgeheugen. Gespen, banden en haak zijn bovendien allemaal vervangbaar. Het bovenste deel van de laars heeft een klittenbandsluiting met een zachte rubberen aansluiting, voor een grotere afstelling.

Scheenbeenplaat :

Anatomisch gevormde PU-scheenplaat, waarvan de structuur ook onder het bovenwerk doorloopt voor meer bescherming.

Eigenschappen :

 • De SRS verwisselbare zool heeft een innovatief design en revolutionair vervangingssysteem.
 • Het centrale deel van de zool bestaat uit een vervangbare rubberen inzet die is ontworpen met een nieuw vergrendelingssysteem en 4 schroeven voor de veiligheid.
 • Kuit gedeelte verrijkt met reliëf rubber inzetstukken
 • Kuit bescherming tegen hitte
 • rubberen inzetstukken aan de binnenzijde van de enkel
 • Atojo SRS maakt gebruik van een 3-gespen sluiting die onafhankelijk van elkaar werken.
 • Elke sluiting bestaat uit een getande band en een haak met een Micrometrische aanpassings geheugen.
 • Gespen, riemen ens haak zijn vervangbaar.
 • Het bovenste deel van de boot heeft een Velcro sluiting met een zachte rubberen Terminal, voor bredere aanpassing.
 • Anatomisch gevormde PU Shin plaat, waarvan de structuur ook strekt zich uit onder de bovenste voor meer bescherming.
 • De steun brace geplaatst binnen heeft een beperkte excursie om Hyper-uitbreiding van de enkel, van de wreef en van de achterste pees te voorkomen.
 • Artnr. 52390-1

Al onze Sidi motorschoenen en laarzen  

Sidi

In 1960 begon Sidi als een ambacht werkplaats bergschoenen te produceren. In jaren 70 begon Sidi zich te specialiseren in fietsschoenen en laarzen voor het motorrijden. Dino Signori,   de stichter van Sidi, heeft een combinatie van passie voor fietsen en bovendien meer dan 50 jaar ervaring in het produceren van innovatieve sportschoenen. Dankzij deze passie en een diepe, intuïtieve kennis, is Sidi uitgegroeid tot marktleider in fiets schoenen en motorlaarzen. Sidi’s unieke balans van traditie en innovatie, stijl en comfort,   maken het merk en haar producten daarbij exceptioneel in de industrie. In 1974 is het logo ontstaan, dat we allemaal kennen, waar het vortex symbool sterkte en beweging   vertegenwoordigt. Vanuit een simpel logo, is ons merk uitgegroeid tot één van de meest herkenbare en bekende merken in de branche. Kortom ; Voor iedere motorrijder waar stijl, innovatie, optimale   bescherming en comfort hoog in het vaandel staat, moet bij Sidi zijn! 

Productspecificaties

EAN
8017732540775

Onlangs bekeken

Sidi Sidi Atojo SRS Motorlaarzen
SidiSidi Atojo SRS Motorlaarzen

Nummer 1 Offroad laars met vervangbare zool

€499,95 Incl. btw