Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Sidi Mag-1 Motorlaarzen

10% sale
Productomschrijving
Sidi Mag-1 Motorlaarzen Sidi presenteert met trots de nieuwe Sidi Mag-1 Motorlaarzen. De feedback van GP-rijders zoals Andrea Dovizioso heeft geleid tot een compleet nieuwe laars. Het 'design' idee was eenvoudig; "Less is More". Ze wilden een lichte laars met weinig daarnaast uitstekende elementen om minder contact te hebben met de motor bij agres...

Sidi Mag-1 Motorlaarzen

Sidi presenteert met trots de nieuwe Sidi Mag-1 Motorlaarzen. De feedback van GP-rijders zoals Andrea Dovizioso heeft geleid tot een compleet nieuwe laars. Het 'design' idee was eenvoudig; "Less is More". Ze wilden een lichte laars met weinig daarnaast uitstekende elementen om minder contact te hebben met de motor bij agressievere rijstijlen en daarnaast moest de motor beter aangevoeld kunnen worden. Het eerste dat opvalt aan de Sidi Mag-1 Motorlaarzen is het ontbreken van een visueel brace-frame. Sidi heeft dus een carbon-fiber brace geïntegreerd in de binnenzijde van de laars. De brace zorgt ervoor dat de laars flexibel is bij voor- en achterwaartse bewegingen en ondersteunt daarnaast de enkel. Achter op de kuit zit daarnaast zacht Rood TPU plastic om ervoor te zorgen dat het systeem niet in je kuiten drukt.

Tecno-3 Magnetic sluitings systeem.

Het nieuwe toegepaste sluitingsysteem, "Tecno-3 Magnetic", maakt het mogelijk de laars precies af te stellen zodat je een optimale pasvorm hebt. Het nieuwe systeem maakt daarnaast gebruik van kleine magneetjes waardoor je met 1 hand de laars dicht kan doen. De laars heeft geen rits maar vouwt zich in het geheel dicht waardoor een rits overbodig is.

A-Symmetrische enkels en de sluiting zonder rits.

De enkels van de laars zijn asymmetrisch om het contact met de motor minmaal te houden. De enkel bevat daarnaast een vervangbaar anti-schok systeem. De laars bestaat uit synthetisch leder en is bovendien driedubbel gestikt op de meest belaste delen. De bovenvoet en kuit zijn bekleed met een elastisch textiel en soepel polyurethaan (PU) voor een hoog comfort.

De omvang van de kuit is instelbaar tot een maximum van 35cm.

De binnenvoering bevat namelijk een honing membraam gemaakt van teflon en nylon die om de kuiten en enkels zitten. Het voetgedeelte heeft daarnaast een Cambrelle voering. Op de tenen bevindt zich een teen slider van Nylon en glasvezel met een ventilatie opening om de voeten op warme dagen verkoeling te geven. De omvang van de kuit is zodoende instelbaar tot een maximum van 35cm, gemeten bij een hoogte van 25cm vanaf de hiel.

Slider met ventilatie openingen

Zoals bij alle Sidi laarzen kunnen ook bij de Sidi Mag-1 Motorlaars alle losse onderdelen vervangen worden. Sidi heeft met de Sidi Mag-1 Motorlaarzen een slanke en simpele laars ontworpen met goed gekozen materialen en technologische elementen die de Mag-1 een uitstekende race-laars maakt. Let op! De Vortice blijft dus bestaan naast de Mag-1.

Specificaties :

 • Binnenvoering bevat een honing membraam gemaakt van teflon en nylon die om de kuiten en enkels zitten. Het voetgedeelte heeft een Cambrelle voering
 • Teen slider van Nylon en glasvezel met een ventilatie opening om de voeten op warme dagen verkoeling te geven
 • Synthetisch leder en is driedubbel gestikt op de meest belaste delen
 • Bovenvoet en kuit zijn bekleed met een elastisch textiel en soepel polyurethaan (PU) voor een hoog comfort
 • Carbon-fiber brace geïntegreerd in de binnenzijde van de laars
 • Omvang van de kuit is instelbaar tot een maximum van 35cm, gemeten bij een hoogte van 25cm vanaf de hiel
 • Asymmetrische enkels om het contact met de motor minimaal te houden. De enkel bevat daarnaast een vervangbaar anti-schok systeem
 • Reflectiepaneel boven de enkels
 • Rood TPU plastic achter de kuit om ervoor te zorgen dat het systeem niet in je kuiten drukt
 • Schakel-padding op de bovenvoet
 • Tecno-3 magnetisch sluitsysteem
 • Tecno-3 systeem gebruikt duurzaam staaldraad
 • Geventileerde racelaars die geschikt is voor circuit- en weggebruik.
 • In samenwerking met Andrea Dovisiozo ontwikkeld.
 • Extra licht om het gevoel met de motor te verbeteren.
 • Technomicro microfibre buitenschaal voor extreme sterkte.
 • Geintegreerde enkelbrace.
 • Kleuren: Zwart / wit   Zwart /rood   Zwart /geel
 • Leverbaar in de maten 41 T/M 46
 • Ook leverbaar in de  AIR versie
 •  Art: 52440

Al onze Sidi motorschoenen en laarzen  

Sidi

In 1960 begon Sidi als een ambacht werkplaats bergschoenen te produceren. In jaren 70 begon Sidi zich te specialiseren in fietsschoenen en laarzen voor het motorrijden. Dino Signori,   de stichter van Sidi, heeft een combinatie van passie voor fietsen en bovendien meer dan 50 jaar ervaring in het produceren van innovatieve sportschoenen. Dankzij deze passie en een diepe, intuïtieve kennis, is Sidi uitgegroeid tot marktleider in fiets schoenen en motorlaarzen. Sidi’s unieke balans van traditie en innovatie, stijl en comfort,   maken het merk en haar producten daarbij exceptioneel in de industrie.  In 1974 is het logo ontstaan, dat we allemaal kennen, waar het vortex symbool sterkte en beweging   vertegenwoordigt. Vanuit een simpel logo, is ons merk uitgegroeid tot één van de meest herkenbare en bekende merken in de branche. Kortom ; Voor iedere motorrijder waar stijl, innovatie, optimale   bescherming en comfort hoog in het vaandel staat, moet bij Sidi zijn! 

Productspecificaties

EAN
8017732431141

Onlangs bekeken

Sidi Sidi Mag-1 Motorlaarzen
SidiSidi Mag-1 Motorlaarzen

Een ultra moderne en  lichte racelaars

€389,95 Incl. btw