Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Sidi MAG-1 AIR Motorlaarzen

10% sale
Productomschrijving
  Sidi MAG-1 AIR Motorlaarzen Sidi presenteert met trots de nieuwe Sidi Mag-1 Air Motorlaarzen. De feedback van GP-rijders zoals Andrea Dovizioso heeft geleid tot een compleet nieuwe laars. Het 'design' idee was eenvoudig; "Less is More". Ze wilden een lichte laars met weinig daarnaast uitstekende elementen om minder contact te hebben met de mot...
 

Sidi MAG-1 AIR Motorlaarzen

Sidi presenteert met trots de nieuwe Sidi Mag-1 Air Motorlaarzen. De feedback van GP-rijders zoals Andrea Dovizioso heeft geleid tot een compleet nieuwe laars. Het 'design' idee was eenvoudig; "Less is More". Ze wilden een lichte laars met weinig daarnaast uitstekende elementen om minder contact te hebben met de motor bij agressievere rijstijlen en daarnaast moest de motor beter aangevoeld kunnen worden. Het eerste dat opvalt aan de Sidi Mag-1 Motorlaarzen is het ontbreken van een visueel brace-frame. Sidi heeft dus een carbon-fiber brace geïntegreerd in de binnenzijde van de laars. De brace zorgt ervoor dat de laars flexibel is bij voor- en achterwaartse bewegingen en ondersteunt daarnaast de enkel. Achter op de kuit zit daarnaast zacht Rood TPU plastic om ervoor te zorgen dat het systeem niet in je kuiten drukt.

Tecno-3 Magnetic sluitings systeem.

Het nieuwe toegepaste sluiting systeem, "Tecno-3 Magnetic", maakt het mogelijk de laars precies af te stellen zodat je een optimale pasvorm hebt. Het nieuwe systeem maakt daarnaast gebruik van kleine magneetjes waardoor je met 1 hand de laars dicht kan doen. De laars heeft geen rits maar vouwt zich in het geheel dicht waardoor een rits overbodig is.

A-Symmetrische enkels en de sluiting zonder rits.

De enkels van de laars zijn asymmetrisch om het contact met de motor minmaal te houden. De enkel bevat daarnaast een vervangbaar anti-schok systeem. De laars bestaat uit synthetisch leder en is bovendien driedubbel gestikt op de meest belaste delen. De bovenvoet en kuit zijn bekleed met een elastisch textiel en soepel polyurethaan (PU) voor een hoog comfort.

De omvang van de kuit is instelbaar tot een maximum van 35cm.

De binnen voering bevat namelijk een honing membraam gemaakt van teflon en nylon die om de kuiten en enkels zitten. Het voetgedeelte heeft daarnaast een Cambrelle voering. Op de tenen bevindt zich een teen slider van Nylon en glasvezel met een ventilatie opening om de voeten op warme dagen verkoeling te geven. De omvang van de kuit is zodoende instelbaar tot een maximum van 35cm, gemeten bij een hoogte van 25cm vanaf de hiel.

Slider met ventilatie openingen

Zoals bij alle Sidi laarzen kunnen ook bij de Sidi MAG-1 AIR Motorlaarzen alle losse onderdelen vervangen worden. Sidi heeft met de Sidi Mag-1 Motorlaarzen een slanke en simpele laars ontworpen met goed gekozen materialen en technologische elementen die de Mag-1 een uitstekende race-laars maakt. Let op! De Vortice blijft dus bestaan naast de Mag-1.

Specificaties :

 • Binnen voering bevat een honing membraam gemaakt van teflon en nylon die om de kuiten en enkels zitten. Het voetgedeelte heeft een Cambrelle voering
 • Teen slider van Nylon en glasvezel met een ventilatie opening om de voeten op warme dagen verkoeling te geven
 • Synthetisch leder en is driedubbel gestikt op de meest belaste delen
 • Boven voet en kuit zijn bekleed met een elastisch textiel en soepel polyurethaan (PU) voor een hoog comfort
 • Carbon-fiber brace geïntegreerd in de binnenzijde van de laars
 • Omvang van de kuit is instelbaar tot een maximum van 35cm, gemeten bij een hoogte van 25cm vanaf de hiel
 • Asymmetrische enkels om het contact met de motor minimaal te houden. De enkel bevat daarnaast een vervangbaar anti-schok systeem
 • Reflectiepaneel boven de enkels
 • Rood TPU plastic achter de kuit om ervoor te zorgen dat het systeem niet in je kuiten drukt
 • Schakel-padding op de boven voet
 • Tecno-3 magnetisch sluitsysteem
 • Tecno-3 systeem gebruikt duurzaam staaldraad
 • Geventileerde racelaars die geschikt is voor circuit- en weggebruik.
 • In samenwerking met Andrea Dovisiozo ontwikkeld.
 • Extra licht om het gevoel met de motor te verbeteren.
 • Technomicro microfibre buitenschaal voor extreme sterkte.
 • Geïntegreerde enkelbrace.
 • Kleuren: Wit/Zwart en Fluorrood/Zwart
 • Leverbaar in de maten 41 T/M 46
 • Artnr. : 52441

Al onze Sidi motorschoenen en laarzen  

Sidi

In 1960 begon Sidi als een ambacht werkplaats  bergschoenen te produceren. In de jaren 70 begon Sidi zich te specialiseren in fietsschoenen en laarzen voor het motorrijden. Dino Signori, de stichter van Sidi, heeft een combinatie van passie voor fietsen en bovendien meer dan 50 jaar ervaring in het produceren van innovatieve sportschoenen. Dankzij deze passie en een diepe, intuïtieve kennis, is Sidi uitgegroeid tot marktleider in fietsschoenen en motorlaarzen. Sidi’s unieke balans van traditie en innovatie, stijl en comfort,  maken het merk en haar producten daarbij exceptioneel in de industrie. In 1974 is het logo ontstaan, dat we allemaal kennen, waar het vortex symbool ten eerste sterkte en ten tweede beweging, vertegenwoordigt. Vanuit een simpel logo, is ons merk uitgegroeid tot één van de meest herkenbare en bekende merken in de branche. Kortom ; Voor iedere motorrijder waar stijl, innovatie, maar daarnaast  optimale  bescherming en comfort hoog in het vaandel staat, moet bij Sidi zijn! 

Productspecificaties

EAN
8017732431240

Onlangs bekeken

Sidi Sidi MAG-1 AIR Motorlaarzen
SidiSidi MAG-1 AIR Motorlaarzen

Een ultra-moderne lichte en flexibele Racelaars

€389,95 Incl. btw