Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Stylmartin Navigator motorlaarzen

10% sale
Productomschrijving
Stylmartin Navigator motorlaarzen Deze mooie Italiaanse motor tour laarzen van Stylmartin, zijn gemaakt van leer en voorzien van een waterdicht ademend membraan. Met oliebestendige rubber anti-slip zool en daarnaast ook een uitneembaar anatomisch voetbed. De bescherming bestaat uit enkelprotectie en een schakelstuk. Op de wreef en op de plaats van...

Stylmartin Navigator motorlaarzen

Deze mooie Italiaanse motor tour laarzen van Stylmartin, zijn gemaakt van leer en voorzien van een waterdicht ademend membraan. Met oliebestendige rubber anti-slip zool en daarnaast ook een uitneembaar anatomisch voetbed. De bescherming bestaat uit enkelprotectie en een schakelstuk. Op de wreef en op de plaats van het scheenbeen is er een bescherming in  aangebracht. Met de Stylmartin Navigator motorlaarzen heeft de Italiaanse motorlaarzenspecialist Stylmartin absoluut een no-nonsense laars neergezet.

Het is  die dubbele sluiting die maakt dat ook mensen met ietwat dikkere kuiten toch comfortabel de Stylmartin Navigator motorlaarzen aan kunnen trekken. De Navigator  heeft zowel een ritssluiting als ook een velcro (klittenband) sluiting. Stylmartin Navigator laarzen zijn erg comfortabel te noemen, dat komt dan vooral door het lage gewicht van deze laars. Dit geringe gewicht laat immers toe om eenmaal op je bestemming ook lang er in rond te lopen zonder dat je er pijn van krijgt. Pijnlijke voeten bij het lang lopen in motorlaarzen is nu eenmaal een bekend fenomeen. De Navigator is in zacht leer uitgevoerd en alleen in zwart verkrijgbaar. Het model is zowel voor mannen als vrouwen geschikt. De maten van de Navigator lopen dan ook van 38 tot 47.

Specificaties :

  • Waterbestendig volnerf leder
  • Waterafstotende en ook ademende voering
  • Extra versteviging ter hoogte van het schakelpedaal, enkelprotectie (pu) aan beide zijden
  • Sluiting: rits, verstelbare riem op de wreef en het scheenbeen
  • Anatomisch en uitneembaar voetbed
  • Reflectie op de achterzijde
  • Rubberen antislip zool, oliebestendig en slijtvast
  • Verkrijgbaar in de maten 38 T/M 47
  • Art : SM4NAV

STYLMARTIN

Produceert succesvol voor legendes uit de motorsport, sinds 1979 worden ademende motorlaarzen, schoenen en sneakers gemaakt. Vele modellen zijn voorzien van een waterdicht membraan. Alle rubber zolen zijn bovendien oliebestendig, antislip en daarnaast ook slijtvast. De boots hebben een perfect draagcomfort en bieden veiligheid. MADE IN EUROPE.  STYLMARTIN verenigd de beste materialen, functionaliteit en stijl. Een groot aanbod van modellen en ook voor elke motorrijder: sportief, klassiek, tour en chopper. De comfortabele STYLMARTIN producten kunnen ook als stijlvolle vrijetijds laarzen en schoenen gedragen worden. Het programma bied laarzen in 6 categorieën: Café Racer, Urban, Touring, Racing, Cross en Minimoto. 

Productspecificaties

EAN
000084240163

Onlangs bekeken

Stylmartin Stylmartin Navigator motorlaarzen
StylmartinStylmartin Navigator motorlaarzen

Waterdichte no-nonsense tourmotorlaars

€229,00 Incl. btw