Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Stylmartin Raptor Evo motorschoenen

10% sale
Productomschrijving
Stylmartin Raptor Evo motorschoenen Deze stoere Stylmartin Raptor Evo motorschoenen combineert een lekker hip sneakerdesign met tal van praktische eigenschappen voor motor gerelateerd gebruik. Ondanks dat het uiterlijk anders doet vermoeden, is de Raptor bijvoorbeeld dankzij een speciale ademende, maar waterdichte voering wel degelijk goed uitger...

Stylmartin Raptor Evo motorschoenen

Deze stoere Stylmartin Raptor Evo motorschoenen combineert een lekker hip sneakerdesign met tal van praktische eigenschappen voor motor gerelateerd gebruik. Ondanks dat het uiterlijk anders doet vermoeden, is de Raptor bijvoorbeeld dankzij een speciale ademende, maar waterdichte voering wel degelijk goed uitgerust. Daarnaast is de buitenlaag, een combinatie van textiel met leren inzetstukken, ook nog waterafstotend behandeld. Polyurethaan protectie aan weerszijden van de enkel, zorgt voor een stuk bescherming, terwijl de rubberen antislip zool een maximale grip op de voetsteunen waarborgt. Ook geniet de Hiernaast beschikt de schoen over een goede bescherming.

Ook is de schoen CE-EN 1 gecertificeerd.een uitstekend draagcomfort, enerzijds dankzij het flexibele textiel dat een hoge mate aan bewegingsvrijheid biedt, maar ook door het verwisselbare, anatomisch gevormde voetbed, dat dankzij microperforaties een uitstekende ventilerende werking kent. De Raptor, uiteraard uitgerust met een stevig, leren schakelpad, en levert de schoenen met twee paar verschillende veters, zodat je op z'n tijd van stijl kunt wisselen.

Specificaties :

  • Waterproof, textiel met leren inzetstukken
  • Waterafstotend en ademende voering
  • Extra versteviging ter hoogte van het schakelpedaal
  • Enkelprotectie (pu) aan beide zijden
  • 2 paar veters in verschillende kleuren
  • Fluorescerende reflectie strip aan de achterzijde
  • Anatomisch, uitneembaar en ademend voetbed
  • Rubberen antislip zool, mix van zwart en grijs
  • Art : SM4RAP

Stylmartin

STYLMARTIN produceert succesvol voor legendes uit de motorsport, sinds 1979 worden ademende motorlaarzen, schoenen en sneakers gemaakt. Vele modellen zijn voorzien van een waterdicht membraan. Alle rubber zolen zijn oliebestendig, antislip en slijtvast. Alle Stylmartins hebben een perfect draagcomfort en bieden veiligheid. MADE IN EUROPE. STYLMARTIN verenigd de beste materialen, functionaliteit en stijl.Zodoende een groot aanbod van modellen voor elke motorrijder. Namelijk : sportief, klassiek, tour en chopper. De comfortabele STYLMARTIN producten kunnen ook als stijlvolle vrijetijds laarzen en schoenen gedragen worden. Het programma bied bovendien laarzen in 6 categorieën: Café Racer, Urban, Touring, Racing, Cross en Minimoto. De leest van de maten 36, 37, 38, 39 zijn op vrouwen voeten gebaseerd. Bekijk hier al onze  Stylmartin  schoenen en laarzen

Productspecificaties

EAN
000121450067

Onlangs bekeken

Stylmartin Stylmartin Raptor Evo motorschoenen
StylmartinStylmartin Raptor Evo motorschoenen

Stylmartin Raptor Evo motorschoenen | Waterdichte en ademende sneaker | Wij hebben altjd veel voorraad | Welkom in de outletstore !

€169,00 Incl. btw