Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Stylmartin Yu Rok motorschoenen

10% sale
Productomschrijving
Stylmartin Yu Rok motorschoenen Deze Stylmartin Yu Rok motorschoenen zijn gemaakt van volnerf leer en waterbestendig. Dankzij de verhoogde bovenkant biedt deze Yu Rok schoen je méér bescherming en toch ook een hip design. Het is de ideale versie tussen hoge motorschoenen en Urban motorschoenen. De schoen is bovendien volledig van leer, wat inho...

Stylmartin Yu Rok motorschoenen

Deze Stylmartin Yu Rok motorschoenen zijn gemaakt van volnerf leer en waterbestendig. Dankzij de verhoogde bovenkant biedt deze Yu Rok schoen je méér bescherming en toch ook een hip design. Het is de ideale versie tussen hoge motorschoenen en Urban motorschoenen. De schoen is bovendien volledig van leer, wat inhoudt dat ze waterbestendig zijn, maar ook dat ze soepel lopen. Daarnaast biedt de schoen een goede ventilatie voor tijdens de warme zomerdagen. De zool van de Stylmartin Yu Rok motorschoenen is antislip, slijtvast en oliebestendig. Kortom; Een zeer modieuze en stevige robuuste motorschoen.

Specificaties :

  • Waterafstotend volnerf leer
  • Waterproof
  • Ademende voering
  • Extra versteviging ter hoogte van het schakelpedaal, enkelprotectie (pu) aan beide zijden
  • Bevestiging: veters (in twee setjes kleuren meegeleverd)
  • Goede bescherming door hoog model
  • Anatomisch,  ook uitneembaar voetbed
  • Rubberen antislip- oliebestendige- en ook een slijtvaste  zool
  • Protectie: gear leder protectie
  • Prima in combinatie met de Revit Moto 2 TF jeans
  • Art : SM4YUR

Stylmartin

STYLMARTIN produceert succesvol voor legendes uit de motorsport, sinds 1979 worden ademende motorlaarzen, schoenen en sneakers gemaakt. Vele modellen zijn voorzien van een waterdicht membraan. Alle rubber zolen zijn bovendien oliebestendig, antislip en slijtvast. Alle hebben een perfect draagcomfort en bieden veiligheid. MADE IN EUROPE.  STYLMARTIN verenigd de beste materialen, functionaliteit en stijl. Een groot aanbod van modellen en ook voor elke motorrijder: sportief, klassiek, tour en chopper. De comfortabele STYLMARTIN producten kunnen ook als stijlvolle vrijetijds laarzen en schoenen gedragen worden. Het programma bied laarzen in 6 categorieën: Café Racer, Urban, Touring, Racing, Cross en Minimoto. De leest van de maten 36, 37, 38, 39 zijn op vrouwen voeten gebaseerd. Bekijk hier al onze Stylmartin schoenen en laarzen In onze winkel hebben wij een ruime keuze aan budgethelmen van bekende merken zoals Shark, HJC, Airoh, Shoei, Marushin. Vanaf 79,-. Natuurlijk zijn deze motorhelmen ook zeer geschikt als bijrijders, brommerhelm en scooterhelm.

Productspecificaties

EAN
1000001226804

Onlangs bekeken

Stylmartin Stylmartin Yu Rok motorschoenen
StylmartinStylmartin Yu Rok motorschoenen

Gemaakt van volnerf leer en waterbestendig

€249,00 Incl. btw