Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

TomTom Rider 50 West Europa 23 Landen

10% sale
Productomschrijving
TomTom Rider 50 West Europa 23 Landen Tot dusverre leken de TomTom Riders sterk op de ‘plak-TV’s’ uit de beginjaren van de autonavigatie. Vrij dikke kast, nog versterkt door de, in mijn ogen, volstrekt overbodige zonnekap. Stop een rider in je broekzak en je krijgt geheid de vraag ‘are you happy to see me or is that a rider in your pocket�...

TomTom Rider 50 West Europa 23 Landen

Tot dusverre leken de TomTom Riders sterk op de ‘plak-TV’s’ uit de beginjaren van de autonavigatie. Vrij dikke kast, nog versterkt door de, in mijn ogen, volstrekt overbodige zonnekap. Stop een rider in je broekzak en je krijgt geheid de vraag ‘are you happy to see me or is that a rider in your pocket’. Dat laatste is nu voltooid verleden tijd. De TomTom Rider 50 West Europa 23 Landen is qua afmetingen vrijwel gelijk aan de Garmin Zumo 3xx serie. Aan de zijkanten metalen strips die het geheel een zeer robuuste maar toch elegante uitstraling geven. Als gebruiker kun je er bovendien voor kiezen het scherm een kwartslag te draaien en het toestel rechtop te plaatsen, zodat je onderweg de bochten beter ziet aankomen. Ziet er goed uit.

Routering

Naast de al bekende kronkelwegen heeft TomTom het bij de TomTom Rider 50 West Europa 23 Landen over ‘bergwegen’. Wat daar precies de werking van is moet nog blijken, maar vermoedelijk gaat het toestel daarmee de voorkeur geven aan hoogteverschillen binnen de routes. Hoogteverschillen gaan hand in hand met bochten en fraaie uitzichten en daar kun je allicht alleen maar vrolijk van worden. Ook kent de Rider 50 de optie rondrit, waarbij het apparaat op basis van je startpunt en afstand automatisch een mooie route probeert te berekenen.

Bepaal zelf hoe spannend de rit moet worden :

 • Kronkelroute
 • Heuvelachtige routes
 • Rondrit plannen

Route-uitwisseling

Opmerkelijk is dat nu voor het eerst gesproken wordt over routeuitwisseling op basis van tracks in gpx-format. Iets dat ook met de voorganger al mogelijk was, maar in de praktijk niet goed functioneerde. Gesteld dat dat nu wèl in orde is, is dat misschien wel de belangrijkste vernieuwing en zal het betrouwbare route-uitwisseling (ook tussen Garmin en TomTom) flink verbeteren. Verder is sprake van routeplanning op de computer, maar het is niet duidelijk of daarmee gedoeld wordt op Tyre of dat TomTom nu toch met eigen software komt.

Specificaties :

 • Minder reflecterend scherm door aangepast touchscreen
 • Smart Screen met instelbare gevoeligheid voor gebruik van zomer- en winterhandschoenen
 • 140 vooraf geïnstalleerde routes
 • Lifetime* wereldkaarten
 • Actueel verkeersnieuws met TomTom Traffic
 • Lifetime* flitsinformatie
 • Veiligheidswaarschuwingen; voor verkeersonveilige situaties en opstoppingen
 • Nieuwe POI’s: 484 ontmoetingspunten, 482 hotels, 120 bikersmuseums
 • Zelf routes ontwerpen in My Drive en delen via de cloud-functie
 • Inclusief opbergtas, carkit & anti diefstal slot.

  * Lifetime: ondersteuning gedurende de levensduur van je product. Ga voor meer informatie naar tomtom.com/lifetime

TomTom

TomTom is sinds jaar en dag de onbetwiste hulp op de motor. Opgericht aan het begin van het decennium in Nederland en in 20 jaar uitgegroeid tot een wereldwijde speler. TomTom heeft kantoren over de hele wereld, maar het hoofdkantoor staat echter nog steeds in Nederland, namelijk in Amsterdam. TomTom is natuurlijk bekend geworden door haar navigatiesystemen. Maar TomTom staat ook bekend om gebruiksvriendelijkheid en het ontwikkelen van slimme functies die het navigeren zo eenvoudig mogelijk maken. Met TomTom heb je altijd actuele verkeersinformatie, kan je gebruik maken van spraakbesturing en is eenvoudig handsfree bellen een feit door te koppelen met bluetooth. Ontdek alle mogelijkheden zelf!

Productspecificaties

EAN
636926102186

Onlangs bekeken

TOMTOM TomTom Rider 50 West Europa 23 Landen
TOMTOMTomTom Rider 50 West Europa 23 Landen

Met gratis kaartupdates en stembediening

€349,95 Incl. btw