Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Bertoni F113A motorbril

10% sale
Productomschrijving
Bertoni F113A motorbril De Bertoni Bertoni F113A motorbril met anticondens-lens gemaakt van slagvast polycarbonaat. De binnenkant van de voorkant is bedekt met zacht neopreen. De zwarte elastische band is verstelbaar en is daarnaast voorzien van een speciaal systeem met verstelbare scharnieren voor een perfecte pasvorm. De bril van de Antifog-coll...

Bertoni F113A motorbril

De Bertoni Bertoni F113A motorbril met anticondens-lens gemaakt van slagvast polycarbonaat. De binnenkant van de voorkant is bedekt met zacht neopreen. De zwarte elastische band is verstelbaar en is daarnaast voorzien van een speciaal systeem met verstelbare scharnieren voor een perfecte pasvorm. De bril van de Antifog-collectie heeft lenzen behandeld met een speciale hars die de condensatie verwijdert die zich op de lensoppervlakken in de overgang van koud naar warm vormt. Dit zorgt er voor dat je altijd een perfect zicht hebt.

De Bertoni F113A motorbril is een winddichte zonnebril met polycarbonaat schokbestendige  fotochrome lenzen  met een dikte van 2,2 mm. Meekleurende lenzen in schokbestendig polycarbonaat beschermen de ogen elke dag, in de aanwezigheid van zon, tijdens de nacht of tussenliggende weersomstandigheden. Tenslotte is de Bertoni AF 113B motorbril licht in gewicht , heeft een perfecte grip en daarnaast een prima ventilatie.

Eigenschappen :

 • Kleur: Mat Zwart Frame
 • De riem is verstelbaar voor een perfecte pasvorm
 • Verstelbare lengte van de riem
 • Beschermt de ogen tegen wind en slecht weer
 • Biedt verbeterd perifeer zicht
 • Slagvaste lens
 • Anticondenscoating
 • 100% UV-bescherming
 • Speciale ventilatie om te voorkomen dat lenzen beslaan
 • Beluchting in de boven- en onderkant van de frames
 • De binnenkant van het voorframe is bedekt met zacht neopreen die winddicht en  comfortabel is

Bertoni Eyewear

Het verblindend licht van de zon en de verblindende reflecties zijn zeer gevaarlijk voor motorrijders en kunnen dus problemen veroorzaken. Om deze reden is een zonnebril van essentieel belang voor alle motorrijders, maar dit is niet de enige reden; Een zonnebril zou synoniem moeten zijn met veiligheid en comfort. De technisch sterke Bertoni brillen met hun veerkracht, lichte materialen, met hun grote grip en comfort, vooral wanneer gedragen onder de helm en met een breed scala aan lenzen, gemaakt voor alle weers-omstandigheden, zijn de ideale keuze voor wie gekozen heeft om motorfiets te rijden. Naast praktische zaken als draagcomfort met een helm op, is er een veel belangrijker rol weggelegd voor de verschillende lenzen die Bertoni in haar ontwerpen toepast. De Bertoni drive lenzen kenmerken zich door de contrastverhogende werking, terwijl ook de felheid van het dominerende blauw in de lucht wordt verzacht. De fotochromatische lenzen hebben de eigenschap van kleur te veranderen afhankelijk van de hoeveelheid lichtinval en de polariserende Bertoni lenzen bieden bovendien extra bescherming tegen hinderlijke schitteringen. Alle Bertoni zonnebrillen zijn gemaakt conform CE normen en bieden 100 procent bescherming tegen UV stralen.  

Productspecificaties

EAN
8033706256817

Onlangs bekeken

Bertoni Bertoni F113A motorbril
BertoniBertoni F113A motorbril

De riem is verstelbaar voor een perfecte pasvorm

€99,00 Incl. btw