Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Claw Oordoppen set

10% sale
Productomschrijving
Claw Oordoppen set Deze Claw Oordoppen set is ideaal voor de motorrijder. Een groot aantal motorrijders hebben na een lange rit een vervelende piep of ruis in hun oren die maar niet stopt. Dit wordt voornamelijk veroorzaakt door de windruis onder de helm. Wanneer dit vaak voorkomt kan er blijvende gehoorbeschadiging optreden of de piep gaat helema...

Claw Oordoppen set

Deze Claw Oordoppen set is ideaal voor de motorrijder. Een groot aantal motorrijders hebben na een lange rit een vervelende piep of ruis in hun oren die maar niet stopt. Dit wordt voornamelijk veroorzaakt door de windruis onder de helm. Wanneer dit vaak voorkomt kan er blijvende gehoorbeschadiging optreden of de piep gaat helemaal niet meer weg. Hoe hoger de SNR hoe meer de oordop dus dempt. Houd er wel rekening mee dat de SNR-waarde een ongenuanceerd gemiddelde is. Een oordop dempt namelijk op lage tonen anders dan op hoge tonen. Om daar achter te komen moet je een oordop vergelijken op verschillende frequenties en daarvoor zijn de H-, M- en L-waardes. H: High/hoge frequenties tussen 2000 en 8000 Hz. M: Medium/midden frequenties tussen 1000 en 2000 Hz. L: Low/lage frequenties tussen 63 en 1000 Hz.

Eigenschappen: 

  • Demping tot 19 decibel
  • Eenvoudig in gebruik
  • Inclusief reserve oordop, wit filter en geel filter
  • 3x oordoppen
  • 3x witte filters (gemiddelde demping SNR 14db)
  • 3x gele filters (zware demping SNR 19db)
  • Ideaal voor de motorrijder
  • Makkelijk in gebruik
  • Andere oordopen

Claw

De CLAW Collection, is een complete lijn kwaliteits- motorkleding voor heren en dames . Veel motorkleding in  grote maten maar ook in korte- en lengtematen. En dit allemaal van onze eigen bodem. Altijd volgens de laatste motormode en bovendien zijn ze erin geslaagd de motorkleding lekker betaalbaar te houden. Alle producten van CLAW zijn uitvoerig getest en gekeurd volgens de Europese normen. Veiligheid staat bij hen dan ook voorop. Ga ook goed beschermd de weg op met een veilig gevoel. 

Productspecificaties

EAN
08720707361960

Onlangs bekeken

Claw Claw Oordoppen set
ClawClaw Oordoppen set

Deze Claw Oordoppen set is ideaal voor de motorrijder

€19,95 Incl. btw