Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Claw Paddockstand Premium Achter / Voor (incl. V / L- adapters)

10% sale
Productomschrijving
Claw Paddockstand Premium Achter / Voor (incl. V / L- adapters) De Claw Paddockstand Premium is te gebruiken aan zowel de voor- als achterzijde van de motor. Hij wordt namelijk geleverd met L-, V- en voorvork adapters, alsook beugels voor gebruik aan de voor- en achterzijde. De Claw Premium Paddockstand zorgt ervoor dat je gemakkelijk het voorwiel...

Claw Paddockstand Premium Achter / Voor (incl. V / L- adapters)

De Claw Paddockstand Premium is te gebruiken aan zowel de voor- als achterzijde van de motor. Hij wordt namelijk geleverd met L-, V- en voorvork adapters, alsook beugels voor gebruik aan de voor- en achterzijde. De Claw Premium Paddockstand zorgt ervoor dat je gemakkelijk het voorwiel of achterwiel van je motorfiets kunt opkrikken voor reparatie en service werkzaamheden. Daarnaast is het een erg makkelijk product voor stalling zodat de banden van je motorfiets niet op de grond staan.

De Claw Paddockstand Premium is geschikt voor elk merk en type motorfiets en maakt het vrijwel onmogelijk dat je motorfiets kan omvallen. Met de Claw Paddockstand Premium wordt het schoonmaken van de velgen, het insmeren van de ketting of het wegzetten van jouw motor een kleine moeite. Een paddockstand is dan ook onmisbaar voor het plegen van onderhoud. Je hoeft niet meer zwaar te tillen of zorgen te maken of je motorfiets stevig genoeg staat. De Claw Paddockstand Premium wordt geleverd met verschillende adaptersets zodat je deze aan de voorzijde en achterzijde kunt gebruiken.

Eigenschappen:

 • Inclusief beugel voor
 • Inclusief beugel achter
 • L-adapters
 • V-adapters
 • Voorvork adapters
 • Solide constructie
 • Makkelijk in gebruik
 • Artikelcode JHS00041
 • Geschikt voor elk type motorfiets
 • Te gebruiken aan de voorzijde en achterzijde
 • Andere paddockstands

Claw

De CLAW Collection, is een complete lijn kwaliteits- motorkleding voor heren en dames . Veel motorkleding in  grote maten maar ook in korte- en lengtematen. En dit allemaal van onze eigen bodem. Altijd volgens de laatste motormode en bovendien zijn ze erin geslaagd de motorkleding lekker betaalbaar te houden. Alle producten van CLAW zijn uitvoerig getest en gekeurd volgens de Europese normen. Veiligheid staat bij hen dan ook voorop. Ga ook goed beschermd de weg op met een veilig gevoel. 

Productspecificaties

EAN
3598670153449

Onlangs bekeken

Claw Claw Paddockstand Premium Achter / Voor (incl. V / L- adapters)
ClawClaw Paddockstand Premium Achter / Voor (incl. V / L- adapters)

Te gebruiken aan zowel de voor- als achterzijde van de motor

€69,95 Incl. btw