Gratis verzending en retour vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Laagste prijsgarantie
Webshop Keurmerk
0

11% korting op ALLES in de winkel en online met de code SPRING2022

Gratis verzending en retour vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Laagste prijsgarantie

11% korting op ALLES in de winkel en online met de code SPRING2022

HELD SAS-TEC Back protector

Productomschrijving
HELD SAS-TEC Back protectorDe Held SAS-TEC Back Protector is een losse rugprotector waarmee u diverse Held motorjassen kan upgraden naar een level 2 veiligheidsniveau. Het SAS-TEC materiaal heeft als voordeel dat het impact kan absorberen maar tegelijkertijd soepel blijft. Jas maten Heren Dames  Protector 36-40 XS,S DS  S 42-54 M DM ...

HELD SAS-TEC Back protector

De Held SAS-TEC Back Protector is een losse rugprotector waarmee u diverse Held motorjassen kan upgraden naar een level 2 veiligheidsniveau. Het SAS-TEC materiaal heeft als voordeel dat het impact kan absorberen maar tegelijkertijd soepel blijft.
Jas
matenHerenDames Protector
36-40XS,SDS S
42-54MDM M
56-60L-7XLDL-D2XL L
Art. 9314 Geschikt voor o.a Held Retro Jas Harvey 76   Held Wat in 1946 begon als een kleine zaak die handschoenen maakte, is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste producenten van motorkleding en -accessoires van Duitsland. Sinds 1983, toen Held de eerste speciale racehandschoen ontwikkelde voor Toni Mang, geldt Held als HET toonaangevende motorhandschoenenmerk. Niet voor niets is Held al vele jaren volgens Motorrad Magazine "Best Brand" in de categorie motorhandschoenen. Vandaag de dag is het assortiment van Held groter dan alleen handschoenen: textiel en lederen motorkleding, helmen, tanktassen en zadeltassen zijn slechts enkele voorbeelden van de producten die het Duitse familiebedrijf maakt.

Onlangs bekeken

Held HELD SAS-TEC Back protector
HeldHELD SAS-TEC Back protector

 Rugprotector level 2 voor diverse held motorjassen , zie maattabel

€34,95 Incl. btw