Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Forcefield Tech 3 Base Layer Balaclava

10% sale
Forcefield Forcefield Tech 3 Base Layer Balaclava
Productomschrijving
Forcefield Tech 3 Base Layer Balaclava De Forcefield Tech 3 Base Layer Balaclava is een nieuwe toevoeging aan het Forcefield Climate Control-assortiment. Het biedt ventilatie- en compressie functionaliteit gecombineerd met een ergonomisch ontwerp. De ontwerp eigenschappen helpen  de compressie in belangrijke gebieden waardoor deze de huid kunnen ...

Forcefield Tech 3 Base Layer Balaclava

De Forcefield Tech 3 Base Layer Balaclava is een nieuwe toevoeging aan het Forcefield Climate Control-assortiment. Het biedt ventilatie- en compressie functionaliteit gecombineerd met een ergonomisch ontwerp. De ontwerp eigenschappen helpen  de compressie in belangrijke gebieden waardoor deze de huid kunnen masseren en  stimuleren. Hierdoor wordt ook het algemene comfort verbetert. Forcefield gebruikt de allernieuwste productietechnieken om de best presterende materialen te garanderen, gecombineerd met de meest moderne en geavanceerde technologie om het allerbeste te produceren in basislaag ontwerp en -functionaliteit. De Forcefield Tech 3 Base Layer Balaclava heeft 3 functionaliteiten namelijk het ademend vermogen, de compressie en daarnaast het ontwerp. Dit is fundamenteel voor een mooie en technisch perfecte balaclava. Deze balaclavas hebben bovendien 3 technische structuren, geproduceerd op een naadloos weefgetouw. De complexiteit van het materiaal betekent ook dat het proces tweeënhalf keer langer duurt om te produceren. Het resultaat is dus een kledingstuk dat technisch superieur is en daarnaast een lange levensduur heeft.

Eigenschappen : 

 • De ultieme balaclava met basislaag
 • Superieur comfort
 • Ergonomische pasvorm voor compressie
 • Koel houden in warme omstandigheden
 • Warm houden in koude omstandigheden
 • Masserende binnenste oppervlaktestof
 • Thermoregulatie-eigenschappen van BeCool ™
 • Lichtheid, sneldrogende Dryarn®
 • Verbeterde antibacteriële eigenschappen
 • Zachte comforttextuur
 • Superieure wicking-eigenschappen geleverd door de combinatie van de BeCool ™ - en Dryarn®-
 • Kleur: zwart met gele details
 • Leverbaar in één maat (one size)

Forcefield

Sinds 1988 heeft Forcefield, in verschillende vermommingen, zachte protectie technologie gepionierd en ook gefabriceerd. Waar de meeste fabrikanten claimden dat ze protectie hebben   uitgevonden, gingen wij stilaan met onze protectie. Met het vertrouwen dat we op het juiste pad zaten, hebben we na veel investeren de beste protectie ter wereld ontwikkeld. Soms, toen en nu, moeten we tegendraads gaan en de voordelen van zachte protectie versus harde protectie uit leggen. Maar, na vele jaren zijn we nu erkend als de originele zachte protectie  fabrikant die de best presterende en comfortabele protectie maakt. De laatste jaren hebben wij ons assortiment al met al uitgebreid met nieuwe producten. Deze zijn gericht op rijders die bescherming willen, maar daarnaast geen harde oncomfortabele protectie willen dragen. Sommige leidende merken gebruiken Forcefield dus in bestaande kleding, wat de veiligheid en het comfort bevestigd. Forcefield staat dus voor kwaliteit, protectie en comfort.

Klik hier voor al onze Forcefield producten! 

Productspecificaties

EAN
5060569703496

Onlangs bekeken

Forcefield Forcefield Tech 3 Base Layer Balaclava
ForcefieldForcefield Tech 3 Base Layer Balaclava

Thermoregulatie-eigenschappen van BeCool ™

€29,95 Incl. btw