Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Held Flexmount motorriem

10% sale
Held Held Flexmount motorriem
Productomschrijving
Held Flexmount motorriem De Held Flexmount motorriem is niet zomaar een toerriem; het is een praktisch accessoire dat perfect samengaat met de Flexmount tassen. Deze riem is gemaakt van sterk nylon en een handige gespsluiting voor eenvoudig gebruik. De mogelijkheid van individuele breedteaanpassing maakt de Held Flexmount riem zeer veelzijdig en ...

Held Flexmount motorriem

De Held Flexmount motorriem is niet zomaar een toerriem; het is een praktisch accessoire dat perfect samengaat met de Flexmount tassen. Deze riem is gemaakt van sterk nylon en een handige gespsluiting voor eenvoudig gebruik.

De mogelijkheid van individuele breedteaanpassing maakt de Held Flexmount riem zeer veelzijdig en aanpasbaar aan verschillende behoeften. 

Met een lengte van 135 cm biedt deze riem voldoende flexibiliteit voor verschillende draagopties. Wat het nog praktischer maakt, is de naadloze combinatie met de Held Flexmount rugtassen. Deze slimme synergie tussen de Held Flexmount motorriem en tas zorgt voor een complete en handige oplossing voor motorrijders die op zoek zijn naar functionaliteit en stijl in één.

Eigenschappen:

  • Een praktische toerriem, het best te combineren met Flexmount tassen
  • Artnr: 42200
  • Buitenschaal nylon
  • Gespsluiting
  • Individuele breedteaanpassing
  • Kleur: zwart 01
  • Lengte: 135 cm
  • Combineer met de  Held Flexmount rugtas 30 Liter
 
Wat in 1946 begon als een kleine zaak die handschoenen maakte, is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste producenten van motorkleding en -accessoires van Duitsland. Sinds 1983, toen Held de eerste speciale racehandschoen ontwikkelde voor Toni Mang, geldt Held dus ook als HET toonaangevende motorhandschoenenmerk. Niet voor niets is Held al vele jaren volgens Motorrad Magazine “Best Brand” in de categorie motorhandschoenen. Vandaag de dag is het assortiment van Held bovendien groter dan alleen handschoenen: textiel en lederen motorkleding, helmen, tanktassen en zadeltassen zijn slechts enkele voorbeelden van de producten die het Duitse familiebedrijf maakt.

Productspecificaties

EAN
4049462915770

Onlangs bekeken

Held Held Flexmount motorriem
HeldHeld Flexmount motorriem

Een praktische toerriem, het best te combineren met Flexmount tassen

€19,95 Incl. btw