Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Held Knee Sliders kunststof

10% sale
Productomschrijving
Held Knee Sliders kunststof Held Knee Sliders kunststof die je simpel op je lederen broek, combi of overall plaatst. knee sliders zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren en zijn uiteraard voorzien van een stevige klittenband oppervlakte.  Eigenschappen : Gemaakt van kunststof One size voor leren broeken van Held Kleuren:  zwart, rood,...

Held Knee Sliders kunststof

Held Knee Sliders kunststof die je simpel op je lederen broek, combi of overall plaatst. knee sliders zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren en zijn uiteraard voorzien van een stevige klittenband oppervlakte. 

Eigenschappen :

Held

Wat in 1946 begon als een kleine zaak die handschoenen maakte, is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste producenten van motorkleding en -accessoires van Duitsland. Sinds 1983, toen Held de eerste speciale racehandschoen ontwikkelde voor Toni Mang, geldt Held als HET toonaangevende motorhandschoenenmerk. Niet voor niets is Held al vele jaren volgens Motorrad Magazine “Best Brand” in de categorie motorhandschoenen. Vandaag de dag is het assortiment van Held groter dan alleen handschoenen: textiel en lederen motorkleding, helmen, tanktassen en zadeltassen zijn slechts enkele voorbeelden van de producten die het Duitse familiebedrijf maakt.

Productspecificaties

EAN
4049462382855

Onlangs bekeken

Held Held  Knee Sliders kunststof
HeldHeld Knee Sliders kunststof

Knee sliders van kunststof in 3 kleuren

€39,95 Incl. btw