Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Held Outlast Balaclava

10% sale
Productomschrijving
Held Outlast Balaclava De Held Outlast Balaclava zorgt ervoor dat uw hele hoofd lekker warm blijft. Dankzij de hoogwaardige stoffen waarvan deze Balaclava is gemaakt isoleert hij perfect en hoef je je dus geen zorgen meer te maken om een zwetend hoofd. De Held Outlast Balaclava zorgt voor een goede afsluiting in de nek en hoofd zodat kou en wind ...

Held Outlast Balaclava

De Held Outlast Balaclava zorgt ervoor dat uw hele hoofd lekker warm blijft. Dankzij de hoogwaardige stoffen waarvan deze Balaclava is gemaakt isoleert hij perfect en hoef je je dus geen zorgen meer te maken om een zwetend hoofd. De Held Outlast Balaclava zorgt voor een goede afsluiting in de nek en hoofd zodat kou en wind geen kans heeft.

Eigenschappen :

  • 100% polyester
  • Platte naad
  • One size
  • Art : 9450

Held

Wat in 1946 begon als een kleine zaak die handschoenen maakte, is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste producenten van motorkleding en -accessoires van Duitsland. Sinds 1983, toen Held de eerste speciale racehandschoen ontwikkelde voor Toni Mang, geldt Held als HET toonaangevende motorhandschoenenmerk. Niet voor niets is Held al vele jaren volgens Motorrad Magazine “Best Brand” in de categorie motorhandschoenen. Vandaag de dag is het assortiment van Held groter dan alleen handschoenen: textiel en lederen motorkleding, helmen, tanktassen en zadeltassen zijn slechts enkele voorbeelden van de producten die het Duitse familiebedrijf maakt.

Productspecificaties

EAN
4049462071247

Onlangs bekeken

Held Held Outlast Balaclava
HeldHeld Outlast Balaclava

Held helmmuts One Size

€22,95 Incl. btw