Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Held Road Duke motorbroek SALE

29% sale
Productomschrijving
Held Road Duke motorbroek SALE De Held Road Duke motorbroek SALE is niet zomaar de eerste de beste motorjeans. Mede ook door het opvallende uiterlijk van de stretchpanelen die boven de knieën en op de onderrug zijn aangebracht. De volledig slijtvaste denimstof die voorzien is van de nodige stretch is volledig slijtvast. Dit maakt deze Armalith ...

Held Road Duke motorbroek SALE

De Held Road Duke motorbroek SALE is niet zomaar de eerste de beste motorjeans. Mede ook door het opvallende uiterlijk van de stretchpanelen die boven de knieën en op de onderrug zijn aangebracht. De volledig slijtvaste denimstof die voorzien is van de nodige stretch is volledig slijtvast. Dit maakt deze Armalith jeans bovengemiddeld veilig. De styling is afgeleid van de ‘biker’ look en valt daarom uitstekend te combineren met een basic leren bikerjacket.
 

Materiaal en veiligheid

Het denim van deze Road Duke motorjeans is volledig verweven met een uiterst slijtvaste Armalith garen waardoor die bovendien erg licht draagt. Held heeft hem hierdoor tot enkel de buitenlaag kunnen beperken, zonder extra verdikkingen of voeringen. De protectie is standaard afkomstig van SAS-TEC level 1 knieprotectoren welke in hoogte verstelbaar zijn. Om binnen de urban filosofie te passen zijn deze uit de 'slim line' afkomstig en bieden ze prima draagcomfort, ook als je van de motor afstapt. Voor maximale bescherming is de Held Road Duke motorbroek SALE optioneel uit te breiden met 'clover leaf' heupprotectoren. Eveneens van het merk SAS-TEC. Deze zijn in de in de daarvoor voorbereide pockets te plaatsen. Verder is de jeans voorzien van banden aan de uiteinden van de broekspijpen, om opstropen bij een glijpartij te voorkomen. Dankzij de connectierits is de Road Duke bovendien veilig te combineren met een korte Held motorjas.

 

Held Road Duke motorjeans comfort

Ondanks die enkele met Armalith verstevigde buitenlaag, is deze jeansstof voorzien van de nodige stretch voor een aansluitende en toch comfortabele pasvorm. De stretchpanelen bovenop de knieën en op de onderrug dragen daar extra aan bij en zorgen voor de onderscheidende uitstraling. Op de bovenbenen is de Road Duke jeans van ventilatieritsen voor extra verkoeling, iets wat we  eigenlijk ook maar zelden tegenkomen bij motorjeans. Ritsen rondom de enkels vergemakkelijken de instap en laten de broek nauw aansluiten.Een spijkerbroek op de motor is een mode item van nu en is mooi te combineren met een leren motorjas, in een "vintage" of "used" look.
 
Eigenschappen :
  • 5-pocket slim fit motorjeans
  • Stoere ‘biker’ uitstraling
  • Comfortabele stretch pasvorm
  • Denimstof verweven met slijtvast Armalith
  • Slijtvast over het gehele oppervlak
  • SAS-TEC slim line CE level 1 knieprotectoren
  • In hoogte verstelbaar
  • Accordeon stretch op knieën en ook op de  onderrug
  • Ritsen rondom de enkels
  • Ventilatieritsen op bovenbeen
  • Connectierits voor combineren met leren motorjack
  •  Voorbereid op SAS-TEC CE heupprotectoren

Held

Wat in 1946 begon als een kleine zaak die handschoenen maakte, is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste producenten van motorkleding en ook accessoires van Duitsland. Sinds 1983, toen Held de eerste speciale racehandschoen ontwikkelde voor Toni Mang, geldt Held als HET toonaangevende motorhandschoenenmerk. Nieuws!  Held verkozen tot Motorrad Best Brand  in maar liefst 3 categorieën: De lezers van het grootste motor-magazine van Europa Motorrad hebben voor de 12e keer hun stem uitgebracht op de beste merken van het afgelopen jaar. 50.000 motorrijders werden gevraagd naar hun mening en wat bleek: Held Biker Fashion is als beste verkozen in 3 verschillende categorieën (handschoenen, textielkleding en rugzakken). In de categorieën jeans en bescherming eindigde het Duitse merk respectievelijk op de 2e en 3e plek.

Onlangs bekeken

Held Held Road Duke motorbroek SALE
HeldHeld Road Duke motorbroek SALE

Volledig versterkte Armalith motorjeans

€349,95€249,95 Incl. btw