Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Lindstrands Borgvik motorbroek

10% sale
Productomschrijving
Lindstrands Borgvik motorbroek De Lindstrands Borgvik motorbroek is ontworpen als een veelzijdige Tour/Adventure textielbroek, met focus op waterdichtheid en ademend vermogen. De broek is voorzien van diverse technische kenmerken om te voldoen aan de behoeften van motorrijders. Belangrijke eigenschappen van de Lindstrands Borgvik motorbroek zij...

Lindstrands Borgvik motorbroek

De Lindstrands Borgvik motorbroek is ontworpen als een veelzijdige Tour/Adventure textielbroek, met focus op waterdichtheid en ademend vermogen. De broek is voorzien van diverse technische kenmerken om te voldoen aan de behoeften van motorrijders.

Belangrijke eigenschappen van de Lindstrands Borgvik motorbroek zijn onder andere waterdichtheid en ademend vermogen voor het hele seizoen, een sterk 600D PE-weefsel, een Dryway functioneel membraan als drop-liner voor waterdichtheid, en een uitneembare thermovoering voor variabele temperaturen. De broek heeft ook luchtopeningen op de dijen voor optimale ventilatie.

Wat betreft veiligheid is de Lindstrands Borgvik motorbroek CE-gecertificeerd volgens klasse AA en voorzien van verstelbare taille en broekspijpen voor een gepersonaliseerde pasvorm. Daarnaast bevat de broek CE-gecertificeerde niveau 1 protectoren voor essentiële veiligheid. De lange verbindingsrits maakt eenvoudige koppeling met de bijpassende jas mogelijk.

De Lindstrands Borgvik motorbroek biedt een combinatie van stijl, functionaliteit en veiligheid, waardoor je met vertrouwen kunt genieten van comfortabele motorritten in verschillende weersomstandigheden.

Eigenschappen:

 • Waterdichte en ademende Tour/Adventure textielbroek all season
 • 600D PE-weefsel met hoge sterkte
 • Dryway functioneel membraan als drop-liner 
 • Uitneembare thermovoering 
 • Luchtopeningen op de dijen
 • CE-gecertificeerd volgens klasse AA 
 • Verstelbaar (zakken)
 • CE-gecertificeerd, niveau 1 protectoren
 • Verstelbaar in de taille
 • Lange verbindingsrits met jas
 • Bijpassend de  Lindstrands Lomsen motorjas

Lindstrands

Lindstrands, opgericht in 1891, begon in de jaren vijftig met het maken van laarzen voor motorrijders. Nog steeds gevestigd in Malung, Zweden, is Lindstrands door de jaren heen uitgegroeid tot een sterk merk dat synoniem staat voor veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid en stijl. Onze identiteit is geheel Zweeds, maar onze focus ligt op de behoeften en eisen van de mondiale motorfietsmarkt. Lindstrands maakt kleding voor wie graag opvalt en voluit wil leven. Met een uitgebreid assortiment kleding en accessoires, waarbij nooit concessies worden gedaan aan de veiligheid, gaat Lindstrands epische rit verder met de focus op innovatie en design met een Scandinavisch tintje.

Productspecificaties

EAN
6438235255249

Onlangs bekeken

Lindstrands Lindstrands Borgvik motorbroek
LindstrandsLindstrands Borgvik motorbroek

Waterdichte en ademende Tour/Adventure textielbroek all season

€179,00 Incl. btw