Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Lindstrands Sandvik motorbroek

10% sale
Productomschrijving
Lindstrands Sandvik motorbroek De Lindstrands Sandvik motorbroek, geschikt voor de lente, zomer en herfst, biedt een sportieve stijl met Hi-tenacity pe-weefsel en pa-stretch. Het DRYWAY+ membraan als drop-liner versterkt zijn veelzijdigheid. Met stretchpanelen aan de achterkant en boven de knieën garandeert de Lindstrands Sandvik motorbroek opt...

Lindstrands Sandvik motorbroek

De Lindstrands Sandvik motorbroek, geschikt voor de lente, zomer en herfst, biedt een sportieve stijl met Hi-tenacity pe-weefsel en pa-stretch. Het DRYWAY+ membraan als drop-liner versterkt zijn veelzijdigheid. Met stretchpanelen aan de achterkant en boven de knieën garandeert de Lindstrands Sandvik motorbroek optimale bewegingsvrijheid.

De HI-ART-versterking op heupen en knieën zorgt voor duurzaamheid, terwijl de CE-certificering van klasse AA hoogwaardige bescherming waarborgt. De verstelbare, niveau 2, CE-gecertificeerde protectoren op heupen en knieën passen zich aan de individuele voorkeuren aan. Ventilatieopeningen op de benen zorgen voor een optimale luchtstroom tijdens het rijden. Met een lange verbindingsrits kan de Lindstrands Sandvik motorbroek moeiteloos worden gekoppeld aan de bijpassende jas voor een volledige beschermingssuite.

Eigenschappen:

  • Sportieve motorbroek voor in de lente, zomer en herfst
  • Hi-tenacity pe weave / pa stretch
  • DRYWAY+ membraan als drop-liner
  • Stretchpanelen aan de achterkant en boven de knieën
  • HI-ART-versterking op heupen en knieën
  • CE-gecertificeerd, klasse AA
  • Verstelbare, niveau 2, CE-gecertificeerde protectoren op heupen en knieën
  • Ventilatieopeningen op de benen
  • Lange verbindingsrits met jas
  • Bijpassende motorjas de   Lindstrands Sandvik motorjas

Lindstrands

Lindstrands, opgericht in 1891, begon in de jaren vijftig met het maken van laarzen voor motorrijders. Nog steeds gevestigd in Malung, Zweden, is Lindstrands door de jaren heen uitgegroeid tot een sterk merk dat synoniem staat voor veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid en stijl. Onze identiteit is geheel Zweeds, maar onze focus ligt op de behoeften en eisen van de mondiale motorfietsmarkt. Lindstrands maakt kleding voor wie graag opvalt en voluit wil leven. Met een uitgebreid assortiment kleding en accessoires, waarbij nooit concessies worden gedaan aan de veiligheid, gaat Lindstrands epische rit verder met de focus op innovatie en design met een Scandinavisch tintje.

Productspecificaties

EAN
6438235236064

Onlangs bekeken

Lindstrands Lindstrands Sandvik motorbroek
LindstrandsLindstrands Sandvik motorbroek

Sportieve motorbroek voor in de lente, zomer en herfst

€249,00 Incl. btw