Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Lindstrands Sandvik motorjas

10% sale
Productomschrijving
Lindstrands Sandvik motorjas De Lindstrands Sandvik motorjas, ontworpen voor de lente, zomer en herfst, kenmerkt zich door het DRYWAY+ membraan als drop-liner. Gemaakt met een Hi-tenacity pe-weefsel en pa-stretch, biedt de Lindstrands Sandvik motorjas stretchpanelen op de rug en boven de ellebogen voor optimale bewegingsvrijheid. De HI-ART-verst...

Lindstrands Sandvik motorjas

De Lindstrands Sandvik motorjas, ontworpen voor de lente, zomer en herfst, kenmerkt zich door het DRYWAY+ membraan als drop-liner. Gemaakt met een Hi-tenacity pe-weefsel en pa-stretch, biedt de Lindstrands Sandvik motorjas stretchpanelen op de rug en boven de ellebogen voor optimale bewegingsvrijheid. De HI-ART-versterking op schouders en ellebogen waarborgt duurzaamheid.

Met de CE-certificering van klasse AA biedt de Lindstrands Sandvik motorjas hoogwaardige bescherming. Verder zijn de verstelbare, niveau 2, CE-gecertificeerde protectoren op schouders en ellebogen afgestemd op de individuele behoeften van de drager. Ventilatieopeningen op de borst en rug van de Lindstrands Sandvik motorjas zorgen voor optimale luchtstroom. Deze jas is Airbag Ready, met speciale expanderende panelen in anticipatie op een airbagsysteem. Daarnaast is er een lange verbindingsrits aan de broek, waardoor de Lindstrands Sandvik motorjas en -broek samen gedragen kunnen worden voor een complete bescherming.

Eigenschappen:

 • Sportieve motorjas textiel voor de lente, zomer en herfst
 • DRYWAY+ membraan als drop-liner
 • Hi-tenacity pe weave / pa stretch
 • Stretchpanelen op de rug en boven de ellebogen
 • HI-ART-versterking op schouders en ellebogen
 • CE-gecertificeerd, klasse AA
 • Verstelbare, niveau 2, CE-gecertificeerde protectoren op schouders en ellebogen
 • Ventilatieopeningen op de borst en rug  
 • Kan worden aangevuld met rugbescherming  
 • Borstbeschermer voorbereid
 • Airbag Ready – voorbereid met expanderende panelen 
 • Lange verbindingsrits aan broek
 • Bijpassende broek de  Lindstrands Sandvik motorbroek

Lindstrands

Lindstrands, opgericht in 1891, begon in de jaren vijftig met het maken van laarzen voor motorrijders. Nog steeds gevestigd in Malung, Zweden, is Lindstrands door de jaren heen uitgegroeid tot een sterk merk dat synoniem staat voor veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid en stijl. Onze identiteit is geheel Zweeds, maar onze focus ligt op de behoeften en eisen van de mondiale motorfietsmarkt. Lindstrands maakt kleding voor wie graag opvalt en voluit wil leven. Met een uitgebreid assortiment kleding en accessoires, waarbij nooit concessies worden gedaan aan de veiligheid, gaat Lindstrands epische rit verder met de focus op innovatie en design met een Scandinavisch tintje.

Productspecificaties

EAN
6438235236033

Onlangs bekeken

Lindstrands Lindstrands Sandvik motorjas
LindstrandsLindstrands Sandvik motorjas

Sportief en  aansluitend waterdicht textieljack in combinatie met duurzame stretchstof

€299,00 Incl. btw