Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Modeka August 70 motorjack SALE

21% sale
Productomschrijving
Modeka August 70 motorjack SALE Modeka combineert een vintage look met modern comfort in de Modeka August 70 motorjack SALE. Bijpassende motoren zijn dus caféracers en customs, al komt vrijwel iedereen wel weg met deze jas. Op en ook naast de motor is deze motorjas zeer geschikt. De August 70 is een korte, vintage, tikje retro ogende jas in buffe...

Modeka August 70 motorjack SALE

Modeka combineert een vintage look met modern comfort in de Modeka August 70 motorjack SALE. Bijpassende motoren zijn dus caféracers en customs, al komt vrijwel iedereen wel weg met deze jas. Op en ook naast de motor is deze motorjas zeer geschikt. De August 70 is een korte, vintage, tikje retro ogende jas in buffelleder. Leder en waterdichtheid zijn geen al te beste vrienden, dus dit is een jas om vooral tijdens de zomer maanden te gebruiken. Stroken geperforeerd leder op de borst en armen laten bovendien een goede ventilatie toe, terwijl de niet uitneembare mesh-voering eerder verfrissend dan verwarmend werkt. De August 70 is opvallend licht, zacht en flexibel. Comfort en Veiligheid Drukknopen en een rits aan de mouwuiteinden en de aanpasmogelijkheden op de taille (drukknop) laten toe de juiste pasvorm te zoeken. Vooraan is hij uitgerust met een stevige rits terwijl de kraag met een drukknop te sluiten is. Twee buitenzakken en een makkelijk bereikbare binnenzak, stuk voor stuk met rits, bieden de essentiële opbergruimte. De Modeka August 70 motorjack SALE kreeg op beide schouders een stukje accordeonstof. Extra bescherming komt van de standaard protectoren op de ellebogen en schouders. Een extra CE rugprotector kan makkelijk ingepast worden en vervangt op die manier het foam-exemplaar dat standaard aanwezig is. Met de Belt connector  kan de jas vlot aan elke  motorjeans  gekoppeld worden.

De Modeka Carlson motorjack is dus ook perfect te combineren met een  Revit Vendome motorjeans

Kenmerken :

  • Hoogwaardig vintage buffelleer
  • Custom en vintage
  • Materiaal getest volgens prEN 17092: 2019
  • Stroken geperforeerd leder op de borst en ook op de armen
  • Meshvoering
  • Ritsen op de polsen
  • Verstelbaar in de taille
  • Schouder en de elleboog beschermers gecertificeerd volgens nl 1621-1
  • Optioneel is rugbeschermer SAS-TEC SCL-M/L 19 voor maten M - L
  • Optioneel is rugbeschermer SAS-TEC SCL-XL 19 voor maten XL - 2XL
  • 2 buitenste zakken en ook 2 binnenzakken
  • Materiaal verdubbeling op de crash zones
  • Buitenstof: 100% leer
  • Voering: 100% polyester

Modeka

Het Duitse merk Modeka is nog  vrij nieuw in Nederland maar de Duitse degelijke kwaliteit bestaat  al zo'n 70 jaar. Leren pakken, consequent ontworpen voor weg- en racen, markeerde het fundament voor de hedendaagse zeer succesvol en brede motorkleding merk Modeka  Of het nu op de weg, touring of avontuurlijke bestuurder: Modeka heeft de juiste motorkleding. Met een zeer een goede prijs / prestatie verhouding. In aanvulling op de voortdurende expansie van de textiel-kledinglijn, die nu een prioriteit in het werk van Modeka International GmbH vertegenwoordigt, heeft het bedrijf ook de stedelijke trend, die geïntegreerd zijn in het eigen assortiment. Het bereik van de vintage leren jacks, motorjeans en sneakers neemt ook gestaag toe de laatste  jaren.!

Onlangs bekeken

Modeka Modeka August 70 motorjack SALE
ModekaModeka August 70 motorjack SALE

Perfect te combineren met motorjeans.

€239,90€189,90 Incl. btw