Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Modeka wax Spray 300ML

10% sale
Modeka Modeka wax Spray 300ML
Productomschrijving
Modeka wax Spray 300ML Modeka Wax Spray is bedoeld voor het onderhoud van waxjassen, d.w.z. voor textieljassen die al voorzien zijn van een waxlaag. De spray maakt de waxjas opnieuw waterdicht, werkt vuilafstotend en helpt de kleurvastheid te behouden. De spray zelf is kleurloos. Indien nodig de kleding vooraf reinigen met een zachte borstel. Hang...

Modeka wax Spray 300ML

Modeka Wax Spray is bedoeld voor het onderhoud van waxjassen, d.w.z. voor textieljassen die al voorzien zijn van een waxlaag. De spray maakt de waxjas opnieuw waterdicht, werkt vuilafstotend en helpt de kleurvastheid te behouden. De spray zelf is kleurloos. Indien nodig de kleding vooraf reinigen met een zachte borstel. Hang de kleding op een kleerhanger. Schud goed met de spuitbus en spray, met de spuitbus rechtop, vanop ca. 20 cm afstand een gelijkmatige laag op het droge kledingstuk. Verdeel vervolgens de Wax Spray met een schone doek over het kledingstuk. Laat een drietal uur drogen op kamertemperatuur.

Gebruik de Wax Spray enkel in een goed geventileerde omgeving of buiten.

Eigenschappen :

  • Onderhoud en impregneren van reeds voor behandelde waxjassen
  • Werkt vuilafstotend en helpt de kleurvastheid te behouden
  • Kleurloos
  • Gebruiken in een goed geventileerde omgeving
  • Na toepassing de kledij laten drogen bij kamertemperatuur
  • CFK-vrij
  • Artnr. 190203

Modeka

Het Duitse merk Modeka is nog vrij nieuw in Nederland maar de Duitse degelijke kwaliteit bestaat al zo’n 70 jaar. Leren pakken, consequent ontworpen voor weg- en racen, markeerde het fundament voor de hedendaagse zeer succesvolle en daarnaast ook zeer brede motorkleding merk Modeka  Of het nu om de weg, touring of avontuurlijke bestuurder gaat: Modeka heeft de juiste motorkleding. Met een zeer een goede prijs / prestatie verhouding. In aanvulling op de voortdurende expansie van de textiel-kledinglijn, die nu een prioriteit in het werk van Modeka International GmbH vertegenwoordigt, heeft het bedrijf ook de stedelijke trend, die geïntegreerd zijn in het assortiment.

Productspecificaties

EAN
4045765084847

Onlangs bekeken

Modeka Modeka wax Spray 300ML
ModekaModeka wax Spray 300ML

Beschermt textiele kleding tegen water en vuil

€11,95 Incl. btw