Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Modeka Basic reflectievest

10% sale
Modeka Modeka Basic reflectievest
Productomschrijving
Modeka Basic reflectievest Het Modeka Basic reflectievest met centrale ritssluiting en aanpassingsmogelijkheden (velcro) op de flanken, zorgt voor extra zichtbaarheid in alle omstandigheden. Het vest kan snel en makkelijk boven elke jas of elk motorpak worden gedragen. Verticale reflecterende stroken op de schouders vergroten je zichtbaarheid. Dit...

Modeka Basic reflectievest

Het Modeka Basic reflectievest met centrale ritssluiting en aanpassingsmogelijkheden (velcro) op de flanken, zorgt voor extra zichtbaarheid in alle omstandigheden. Het vest kan snel en makkelijk boven elke jas of elk motorpak worden gedragen. Verticale reflecterende stroken op de schouders vergroten je zichtbaarheid. Dit hesje voldoet aan de CE ‘high visibility’ vereisten. Het Modeka Basic reflectievest is een handig en veilig motorkledingstuk wat je altijd bij je moet hebben. Het Modeka Basic reflectievest is speciaal ontworpen om boven een motorjas te dragen. Bestel een fluohesje dus in dezelfde maat als je motorjas!

Eigenschappen:

  • Veiligheidsvest van Modeka 
  • Reflecterende panelen
  • Elastische panelen 
  • Verstelbaar op de taille 
  • 100% polyester
  • Centrale Ritssluiting
  • Velcro op de flanken
  • Perfecte pasvorm
  • Andere reflectievesten

Modeka

Het Duitse merk Modeka is nog vrij nieuw in Nederland maar de Duitse degelijke kwaliteit bestaat  al zo’n 70 jaar. Leren pakken, consequent ontworpen voor weg- en racen, markeerde het fundament voor de hedendaagse zeer succesvol en ook brede motorkleding merk Modeka  Of het nu op de weg, touring of avontuurlijke bestuurder: Modeka heeft de juiste motorkleding. Met een zeer een goede prijs / prestatie verhouding. In aanvulling op de voortdurende expansie van de textiel-kledinglijn, die nu ook een prioriteit in het werk van Modeka International GmbH vertegenwoordigt, heeft het bedrijf ook de stedelijke trend, die geïntegreerd zijn in het eigen assortiment. 

Productspecificaties

EAN
4045765118559

Onlangs bekeken

Modeka Modeka Basic reflectievest
ModekaModeka Basic reflectievest

Extra zichtbaarheid in alle omstandigheden

€29,90 Incl. btw