Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Modeka Clonic Motorbroek

10% sale
Productomschrijving
Modeka Clonic Motorbroek De Modeka Clonic Motorbroek heeft een ademende, daarnaast waterdichte voering en een uitneembare thermovoering. De broek is voorzien van YF knie beschermers, deze zijn in hoogte verstelbaar.  Optioneel zijn heupbeschermers. Er zijn sterke materialen zoals 500D polyester en 900D polyester gebruikt voor optimale veiligheid ...

Modeka Clonic Motorbroek

De Modeka Clonic Motorbroek heeft een ademende, daarnaast waterdichte voering en een uitneembare thermovoering. De broek is voorzien van YF knie beschermers, deze zijn in hoogte verstelbaar.  Optioneel zijn heupbeschermers. Er zijn sterke materialen zoals 500D polyester en 900D polyester gebruikt voor optimale veiligheid en slijtvastheid en voor een prettige pasvorm. Boven de knieën is de broek voorzien van accordeon stretch delen. Op meerdere plaatsen heeft de Clonic ventilatie ritsen. Verstelmogelijkheden in de taille en klittenband bij de enkels. Ook is deze motorjas voorzien van een korte en lange verbindingsrits voor een motorbroek.

De Clonic broek is CE gekeurd en ook voorzien van veiligheidsstiksels. De 500D polyester buitenstof voor ongeëvenaarde slijtvastheid (100% polyester) met daarnaast 900D polyester versterkingen waarbij de knieën ook nog eens zijn voorzien van CE level 1 protectoren. De broek is ook uitgevoerd met de nodige reflectie. Optioneel is een SAS-TEC CE level 2 gecertificeerde heupprotector, en dat is wel zo veilig.  De lange verbindingsrits maakt het mogelijk om hem te verbinden tot een geheel met een van de textieljassen van het Duitse merk Modeka . 

 Eigenschappen :

  • 500D polyester
  • Versterkingen van 900 D polyester op de crashpunten
  • Antislip materiaal op de billen
  • YF kniebeschermers gecertificeerd volgens EN 16212 (Level 1)
  • kan achteraf worden uitgerust met SAS-TEC SC-1/07 heupbeschermer
  • Humax®-Z-Liner-membraan: 100% water- en winddicht, ademend
  • uitneembare thermische voering
  • gecertificeerd volgens FprEN17092-4:2019
  • Buitenmateriaal: 100% polyester

Modeka  

Het Duitse merk Modeka is nog vrij nieuw in Nederland maar de Duitse degelijke kwaliteit bestaat al zo’n 30 jaar. Leren pakken, consequent ontworpen voor weg- en racen, markeerde het fundament voor de hedendaagse zeer succesvolle en daarnaast ook zeer brede motorkleding merk Modeka  Of het nu om de weg, touring of avontuurlijke bestuurder gaat: Modeka heeft de juiste motorkleding. Met een zeer een goede prijs / prestatie verhouding. In aanvulling op de voortdurende expansie van de textiel-kledinglijn, die nu een prioriteit in het werk van Modeka International GmbH vertegenwoordigt, heeft het bedrijf ook de stedelijke trend, die geïntegreerd zijn in het assortiment.

Productspecificaties

EAN
4045765163214

Onlangs bekeken

Modeka Modeka Clonic Motorbroek
ModekaModeka Clonic Motorbroek

Modeka touring Fit: 2 in1 All-wheather motorbroek

€144,90 Incl. btw