Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Modeka Hot Classic motorhandschoenen

10% sale
Productomschrijving
Modeka Hot Classic motorhandschoenen Deze korte Modeka Hot Classic motorhandschoenen voor retrofans zien eruit als klassieke, oldschool lederen handschoenen, maar zijn uitgerust met een knokkelprotector voor optimale bescherming. De Hot Classic CE handschoenen van Modeka zijn vervaardigd uit aniline rundleer van hoge kwaliteit. De handschoen heeft...

Modeka Hot Classic motorhandschoenen

Deze korte Modeka Hot Classic motorhandschoenen voor retrofans zien eruit als klassieke, oldschool lederen handschoenen, maar zijn uitgerust met een knokkelprotector voor optimale bescherming. De Hot Classic CE handschoenen van Modeka zijn vervaardigd uit aniline rundleer van hoge kwaliteit. De handschoen heeft een comfortabele pasvorm en voelt uitermate aangenaam, ook al omdat het gebruikte leder opvallend zacht is. Vergis je echter niet: de slijtvastheid is wel degelijk een feit. Het ziet er allemaal uit alsof het probleemloos past bij de retromotorfietsen van halfweg de vorige eeuw, maar alle moderne beschermende eigenschappen zijn aanwezig.

Het leder aan de bovenzijde is voorzien van perforaties die je handen fris houden tijdens de zomer. Een harde knokkelbescherming is onder het leder ingewerkt. Dat maakt de Modeka Hot Classic motorhandschoenen onzichtbaar en zorgt ervoor dat hij op geen enkel moment stoort. De Hot Classic CE geeft het al een beetje weg in de naam en ondertussen moet ook de beschrijving duidelijk zijn: dit is zomers, dit is fris, dit is dun. De Modeka Hot Classic motorhandschoenen heeft een gemakkelijk verstelbare klittenbandsluiting aan de pols. Een verrassende, klassieke zomerhandschoen voor een aangename prijs.

Eigenschappen :

  • Classic anilin rundleren motorhandschoen
  • Zomer motorhandschoenen
  • CE gecertificeerd
  • Soft touch polyester voering
  • Harde knokkelbescherming  onder het leder ingewerkt
  • Soepele foam polstering op de polsen
  • Semi strakke pasvorm
  • Geschikt voor chopper en retro motoren
  • Geperforeerde lederen delen
  • Velcro aanpassing op pols en manchet
  • Leverbaar in de kleuren zwart , rood , beige en bruin
  • Kijk ook eens bij onze andere  handschoenen
  • Art : 070120

Modeka

Het Duitse merk Modeka is nog vrij nieuw in Nederland maar de Duitse degelijke kwaliteit bestaat  al zo’n 70 jaar. Leren pakken, consequent ontworpen voor weg- en racen, markeerde het fundament voor de hedendaagse zeer succesvol en ook brede motorkleding merk Modeka  Of het nu op de weg, touring of avontuurlijke bestuurder: Modeka heeft de juiste motorkleding. Met een zeer een goede prijs / prestatie verhouding. In aanvulling op de voortdurende expansie van de textiel-kledinglijn, die nu ook een prioriteit in het werk van Modeka International GmbH vertegenwoordigt, heeft het bedrijf ook de stedelijke trend, die geïntegreerd zijn in het eigen assortiment. Het bereik van de vintage leren jacks, motorjeans en ook sneakers neemt gestaag toe de laatste  jaren. 

Productspecificaties

EAN
4045765149003

Onlangs bekeken

Modeka Modeka Hot Classic motorhandschoenen
ModekaModeka Hot Classic motorhandschoenen

Sportieve leren zomer motorhandschoenen

€57,90 Incl. btw