Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Modeka Kalea dames motorjas

10% sale
Productomschrijving
Modeka Kalea dames motorjas De Modeka Kalea dames motorjas is een lederen motorjack van MODEKA. Deze motorjas valt onmiddellijk op door zijn stoer en modieus design en zijn vrouwelijke pasvorm. Het is een vintage jasje in mooi, licht en soepel bruin leder waarbij bovendien de naden een beetje verweerd zijn. Het vintage effect wordt nog wat meer g...

Modeka Kalea dames motorjas

De Modeka Kalea dames motorjas is een lederen motorjack van MODEKA. Deze motorjas valt onmiddellijk op door zijn stoer en modieus design en zijn vrouwelijke pasvorm. Het is een vintage jasje in mooi, licht en soepel bruin leder waarbij bovendien de naden een beetje verweerd zijn. Het vintage effect wordt nog wat meer geaccentueerd door de doorgestikte patches op de schouders en onderaan de mouwen. Deze jas kan zo uit een modieuze boetiek komen, een terrasje meepikken zonder moto; niemand die het merkt.

Ultieme Urban look

De jas een zeer vrouwelijke pasvorm en is hij mooi getailleerd. Aan beide zijden, ter hoogte van de heupen zit een korte rits. Deze ritsen worden bij uitstek opengeritst bij het zitten op de motorfiets. Bovendien zorgen ze ervoor dat de jas niet omhoog komt en dus ook bij het motorrijden zeer comfortabel blijft. De achterzijde van de jas is iets langer en rond afgewerkt zodat de rug zelfs bij een sportieve, voorover geleunde houding, steeds bedekt blijft. De jas is niet voorzien van een thermische voering waardoor wij deze jas aanbevelen als zomergebruik.

Veiligheid

Uiteraard is deze jas naast mooi en comfortabel bovendien ook nog veilig. Standaard is deze jas uitgerust met CE gekeurde soepele schouder en elleboog protectoren. De rug protector behoort niet tot de standaard uitrusting. De jas is echter wel voorzien van een ruimte waarin een passende CE gekeurde protector kan geplaatst worden. Dit leren motorjack kan uitstekend gecombineerd worden met een stoere motorjeans

Eigenschappen :

  • Scheurvast geitenleer
  • Gewatteerd leer op schouders en ellebogen
  • AirVent ventilatieritsen
  • Beschermers gecertificeerd volgens EN 1621-1 op schouders en ellebogen
  • Optioneel achteraf te monteren met rugprotector SAS-TEC SCL-M/L 19
  • 2 buitenzakken, 2 binnenzakken
  • Buitenmateriaal: 100% leer
  • Voering: 100% polyester

Modeka motorkleding

Het Duitse merk Modeka is nog  vrij nieuw in Nederland maar de Duitse degelijke kwaliteit bestaat  al zo'n 70 jaar. Leren pakken, consequent ontworpen voor weg- en racen, markeerde het fundament voor de hedendaagse zeer succesvol en brede motorkleding merk Modeka  Of het nu op de weg, touring of avontuurlijke bestuurder: Modeka heeft de juiste motorkleding. Met een zeer een goede prijs / prestatie verhouding. In aanvulling op de voortdurende expansie van de textiel-kledinglijn, die nu een prioriteit in het werk van Modeka International GmbH vertegenwoordigt, heeft het bedrijf ook de stedelijke trend, die geïntegreerd zijn in het eigen assortiment. Het bereik van de vintage leren jacks, motorjeans en sneakers neemt gestaag toe de laatste  jaren. Dat motorkleding tegenwoordig niet alleen op de motor gedragen wordt maar ook op het terras en in de stad lekker moet zitten , en er ook nog goed uit moet zien , zónder in te leveren op veiligheid; dat hebben ze bij onze oosterburen van Modeka goed begrepen!

Productspecificaties

EAN
4045765121689

Onlangs bekeken

Modeka Modeka Kalea dames motorjas
ModekaModeka Kalea dames motorjas

Stoer, vrouwelijk en modieus design

€269,90 Incl. btw