Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Modeka Kickback Photochromic motorbril

10% sale
Modeka Modeka Kickback Photochromic motorbril
Productomschrijving
Modeka Kickback Photochromic motorbril De Modeka Kickback Photochromic motorbril, een must-have accessoire voor elke motorrijder. Deze winddichte bril is voorzien van meekleurende lenzen die zich aanpassen aan verschillende lichtomstandigheden, van dag tot nacht. Met eigenschappen zoals een anticondenscoating, een UV400-filter en krasbestendige ...

Modeka Kickback Photochromic motorbril

De Modeka Kickback Photochromic motorbril, een must-have accessoire voor elke motorrijder. Deze winddichte bril is voorzien van meekleurende lenzen die zich aanpassen aan verschillende lichtomstandigheden, van dag tot nacht. Met eigenschappen zoals een anticondenscoating, een UV400-filter en krasbestendige lenzen, biedt deze bril niet alleen uitstekende bescherming, maar ook langdurig comfort. Dankzij het zachte frame geniet je van een perfecte pasvorm, kilometer na kilometer.

Eigenschappen:

  • Lenzen: polycarbonaat
  • Lenzen met anticondenscoating
  • Lenzen met UV400-filter
  • Onbreekbare lenzen
  • Meekleurende disk-to-dawn-lenzen
  • Krasbestendige coating
  • Zacht aanvoelend frame
  • Dikke, luchtige vulling
  • Artikel nr. 115820
  • Andere motorbrillen

Modeka

Het Duitse merk Modeka is nog vrij nieuw in Nederland maar de Duitse degelijke kwaliteit bestaat  al zo’n 70 jaar. Leren pakken, consequent ontworpen voor weg- en racen, markeerde het fundament voor de hedendaagse zeer succesvol en brede motorkleding merk Modeka  Of het nu op de weg, touring of avontuurlijke bestuurder: Modeka heeft de juiste motorkleding. Met bovendien een zeer een goede prijs / prestatie verhouding. In aanvulling op de voortdurende expansie van de textiel-kledinglijn, die nu een prioriteit in het werk van Modeka International GmbH vertegenwoordigt, heeft het bedrijf ook de stedelijke trend, die geïntegreerd zijn in het eigen assortiment. Het bereik van de vintage leren jacks, motorjeans en ook sneakers neemt gestaag toe de laatste  jaren. Dat motorkleding tegenwoordig niet alleen op de motor gedragen wordt maar ook op het terras en in de stad lekker moet zitten, er ook goed uit moet zien, zónder in te leveren op veiligheid; dat hebben ze bij onze oosterburen van Modeka  goed begrepen!

Productspecificaties

EAN
4045765198667

Onlangs bekeken

Modeka Modeka Kickback Photochromic motorbril
ModekaModeka Kickback Photochromic motorbril

Winddichte motorbril met meekleurende lenzen

€64,90 Incl. btw