Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Modeka Panamericana 2 Motorjas

10% sale
Productomschrijving
Modeka Panamericana 2 Motorjas De Modeka Panamericana 2 Motorjas borduurt verder op het succes van zijn voorganger. Beginnend met de kleur die perfect opgaat in zijn omgeving en ook weerbaar is tegen licht en zand. Modeka heeft ook aandacht besteed aan jouw zichtbaarheid. De reflectoren lichten nu op waardoor je van alle mogelijke hoeken goed zich...

Modeka Panamericana 2 Motorjas

De Modeka Panamericana 2 Motorjas borduurt verder op het succes van zijn voorganger. Beginnend met de kleur die perfect opgaat in zijn omgeving en ook weerbaar is tegen licht en zand. Modeka heeft ook aandacht besteed aan jouw zichtbaarheid. De reflectoren lichten nu op waardoor je van alle mogelijke hoeken goed zichtbaar bent. Als je veel kilometers maakt wil je genieten van comfort en goede ergonomie. De mouwen van de Modeka Panamericana 2 Motorjas zijn daarom aangepast, voor een hoger een comfort. Ook is het manchet gemaakt van een comfortabel stretch materiaal, waardoor je jouw motorhandschoenen zowel over als onder de mouwen kan dragen.

Bij motorreizen heb je vaak te maken met bijvoorbeeld tolwegen of situaties waar je snel even moet betalen. Hiervoor heeft Modeka een handige zak gemaakt op de mouw, waar bijvoorbeeld je ID of betaalkaart in past. De ritsen van de Modeka Panamericana 2 Motorjas zijn stof- en zanddicht. Gelijkheid staat bij Modeka hoog in het vaandel, om deze reden heeft de vrouwelijke variant exact dezelfde features als de versie voor mannen. Zo is de vrouwelijke versie ook uitgerust met ventilatiepanelen aan de voorkant. De Panamericana 2 is gemaakt van het zeer slijtvaste 750D Tactel materiaal en uitgerust met level 2 protectoren!

Eigenschappen :

  • Gemaakt van het zeer sterke en slijtvaste 750D Tactel
  • AA CE gecertificeerd volgens 17092-3:2021
  • Kritische delen zijn versterkt met Cordura. Dit materiaal is scheur vast en bestand tegen hitte
  • Uitgerust met een SAS-TEC rugprotector welke CE gecertificeerd is volgens 1621-2:2014 level 2
  • SAS-TEC schouder/elleboogprotectie welke gecertificeerd zijn volgens EN 1621-1:2012 level 2
  • Voorbereid op SAS-TEC SC-1/CP-2 borstprotectie (niet inbegrepen)
  • 2 Ventilatiepanelen, met mageneetsluiting, die open te zetten zijn voor een optimale airflow
  • Ventilatieritsen voor extra verkoeling
  • Kraag die weg te vouwen is voor extra verkoeling bij de nek
  • Uitneembaar Sympatex membraan. Dit is een water- en winddicht membraan
  • Uitneembare thermojas, die ook los te dragen is
  • Manchetten van stretch materiaal voor comfort. 
  • Verstelbaar bij de mouwen en taille. Hierdoor sluit de motorjas goed aan op jouw pasvorm
  • Beschikbaar in normale, lengte en korte maten
  • Zak op de mouw waarin een ID of betaalkaart past
Goed te combineren met de   Panamericana 2 motorbroek
 

Modeka

Het Duitse merk Modeka is nog vrij nieuw in Nederland maar de Duitse degelijke kwaliteit bestaat al zo’n 70 jaar. Leren pakken, consequent ontworpen voor weg- en racen, markeerde het fundament voor de hedendaagse zeer succesvolle en daarnaast ook zeer brede motorkleding merk Modeka  Of het nu om de weg, touring of avontuurlijke bestuurder gaat: Modeka heeft de juiste motorkleding. Met een zeer een goede prijs / prestatie verhouding. In aanvulling op de voortdurende expansie van de textiel-kledinglijn, die nu een prioriteit in het werk van Modeka International GmbH vertegenwoordigt, heeft het bedrijf ook de stedelijke trend, die geïntegreerd zijn in het assortiment. Het bereik van de vintage leren jacks, motorjeans en ook sneakers neemt gestaag toe de laatste  jaren. Dat motorkleding tegenwoordig niet alleen op de motor gedragen wordt maar ook op het terras en in de stad lekker moet zitten, er goed uit moet zien, zónder in te leveren op veiligheid; dat hebben ze bij onze oosterburen van Modeka ook zeer goed goed begrepen!

Productspecificaties

EAN
4045765192771

Onlangs bekeken

Modeka Modeka Panamericana 2 Motorjas
ModekaModeka Panamericana 2 Motorjas

Test oordeel;  zeer goed!

€429,90 Incl. btw