Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Modeka Tourex 2 kinder motorbroek

10% sale
Productomschrijving
Modeka Tourex 2 kinder motorbroek De Modeka Tourex 2 kinder motorbroek is een 2 in 1 all season motorbroek speciaal gemaakt voor de kids. Deze tweede (II) versie is een verdere ontwikkeling van het origineel. Om op een scherpe prijspunt te komen is er gebruik gemaakt van 600D  Polyester.  Deze 2-in-1 kinder motorbroek is door middel van een rits...

Modeka Tourex 2 kinder motorbroek

De Modeka Tourex 2 kinder motorbroek is een 2 in 1 all season motorbroek speciaal gemaakt voor de kids. Deze tweede (II) versie is een verdere ontwikkeling van het origineel. Om op een scherpe prijspunt te komen is er gebruik gemaakt van 600D  Polyester.  Deze 2-in-1 kinder motorbroek is door middel van een rits net onder de knie 5 cm verlengbaar zodat de broek een beetje meegroeit. De CE-gekeurde knieprotectoren (EN 1621-1: 2012 level 1) bieden een volwaardige valbescherming. Onderaan garanderen een rits en velcro het makkelijk in- en uitstappen. Verstel mogelijkheden zijn ook dankzij het elastisch materiaal ter hoogte van de taille. Een sluiting met drukknop zorgt dat de motorbroek dicht blijft wanneer dat de bedoeling is. In twee goed af te sluiten broekzakken krijg je de kans om een en ander op te bergen. De Tourex Kids II is standaard uitgerust met bretellen, die zich echter snel laten verwijderen. Stretchpanelen op de flank en onderrug zorgen voor een betere bewegingsvrijheid op en naast de motor.

Voering en ventilatie

De broek is van alle gemakken voorzien ; zo is die ook uitgevoerd met een uitneembare thermo voering, waterdicht en ademend Hitex ® membraan en ventilatie ritsen. Alle ingrediënten om het gehele jaar rond in comfort te kunnen rijden.
Tenslotte is de broek goed te combineren met de  Tourex 2 kinder motorjas
 

Eigenschappen :

  • Waterdichte motorbroek voor de kids
  • Voor all season omstandigheden
  • Comfortabele pasvorm
  • Slijtvaste polyester 600D buitenlaag
  • Materiële verdubbeling op de crash locaties
  • CE-gekeurde knieprotectoren
  • Ventilatie ritsen
  • Hitex ® Z- waterdicht en ook ademend membraan
  • Uitneembare thermovoering
  • Verstelbaar in de taille
  • Korte verbindingsrits
  • Afneembare bretels
  • Reflectiedetails

Kijk ook eens bij onze andere  motorkleding voor kinderen

Modeka 

Het Duitse merk Modeka is nog vrij nieuw in Nederland maar de Duitse degelijke kwaliteit bestaat  al zo’n 70 jaar. Leren pakken, consequent ontworpen voor weg- en racen, markeerde het fundament voor de hedendaagse zeer succesvol en brede motorkleding merk Modeka  Of het nu op de weg, touring of avontuurlijke bestuurder: Modeka heeft de juiste motorkleding. Met bovendien een zeer een goede prijs / prestatie verhouding. In aanvulling op de voortdurende expansie van de textiel-kledinglijn, die nu een prioriteit in het werk van Modeka International GmbH vertegenwoordigt, heeft het bedrijf ook de stedelijke trend, die geïntegreerd zijn in het eigen assortiment. Het bereik van de vintage leren jacks, motorjeans en ook sneakers neemt gestaag toe de laatste  jaren. Dat motorkleding tegenwoordig niet alleen op de motor gedragen wordt maar ook op het terras en in de stad lekker moet zitten, er ook goed uit moet zien, zónder in te leveren op veiligheid; dat hebben ze bij onze oosterburen van Modeka  goed begrepen!

 

Productspecificaties

EAN
4045765161265

Onlangs bekeken

Modeka Modeka Tourex 2 kinder motorbroek
ModekaModeka Tourex 2 kinder motorbroek

2 in 1 tourbroek in kindermaten

€84,90 Incl. btw