Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Held Bagagerol

10% sale
Productomschrijving
Held Bagagerol  De Held Bagagerol 40, 60 en 90 Liter is een volledig waterdichte bagagerol met een inhoud van 40,60 of 90 liter. Dankzij de handige sluiting kan de tas opgerold worden tot de gewenste lengte waardoor u nooit met een te grote tas op pad bent. Met bagage haken of een bagage spin kunt u de Roll-Bag gemakkelijk achterop de motor beves...

Held Bagagerol 

De Held Bagagerol 40, 60 en 90 Liter is een volledig waterdichte bagagerol met een inhoud van 40,60 of 90 liter. Dankzij de handige sluiting kan de tas opgerold worden tot de gewenste lengte waardoor u nooit met een te grote tas op pad bent. Met bagage haken of een bagage spin kunt u de Roll-Bag gemakkelijk achterop de motor bevestigen.

Eigenschappen :

  • Volledig water-en stofdicht
  • Formaat is handig aan te passen
  • Netvak aan buitenkant 
  • Verstelbare opening
  • Leverbaar in meerdere kleuren
  • Leverbaar in 40, 60 en 90 liter
  • Art: 4332
  • Andere optie : Held Carry bagagerol

Held

Wat in 1946 begon als een kleine zaak die handschoenen maakte, is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste producenten van motorkleding en -accessoires van Duitsland. Sinds 1983, toen Held de eerste speciale racehandschoen ontwikkelde voor Toni Mang, geldt Held als HET toonaangevende motorhandschoenenmerk. Niet voor niets is Held al vele jaren volgens Motorrad Magazine "Best Brand" in de categorie motorhandschoenen. Vandaag de dag is het assortiment van Held groter dan alleen handschoenen: textiel en lederen motorkleding, helmen, tanktassen en zadeltassen zijn slechts enkele voorbeelden van de producten die het Duitse familiebedrijf maakt.

Productspecificaties

EAN
4049462722194

Onlangs bekeken

Shark Held Bagagerol
SharkHeld Bagagerol

Leverbaar in meerdere kleuren en in 40, 60 en 90 liter

€54,95 Incl. btw