Gratis verzending en retour vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

Minimaal 11% korting op alles! Online en in de winkel! Minimaal 11% korting op alles! Online en in de winkel!

Gratis verzending en retour vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

Minimaal 11% korting op alles! Online en in de winkel! Minimaal 11% korting op alles! Online en in de winkel!

Modeka X-Air motorhandschoenen

Modeka Modeka X-Air motorhandschoenen
Productomschrijving
De motorhandschoen is gemaakt van rund nappaleer, dit materiaal is sterk en slijtvast. Daarnaast heeft de motorhandschoen knokkel protectie wat bedekt is met leer, hierdoor biedt de motorhandschoen goede bescherming bij een eventuele glijpartij. Ook heeft de motorhandschoen een goede ventilatie door de geplaatste mesh inzetstukken! Eigenschappen M...

De motorhandschoen is gemaakt van rund nappaleer, dit materiaal is sterk en slijtvast. Daarnaast heeft de motorhandschoen knokkel protectie wat bedekt is met leer, hierdoor biedt de motorhandschoen goede bescherming bij een eventuele glijpartij. Ook heeft de motorhandschoen een goede ventilatie door de geplaatste mesh inzetstukken!

Eigenschappen Modeka X-Air motorhandschoenen

Modeka  

Het Duitse merk Modeka is nog vrij nieuw in Nederland maar de Duitse degelijke kwaliteit bestaat al zo’n 70 jaar. Leren pakken, consequent ontworpen voor weg- en racen, markeerde het fundament voor de hedendaagse zeer succesvolle en daarnaast ook zeer brede motorkleding merk Modeka  Of het nu om de weg, touring of avontuurlijke bestuurder gaat: Modeka heeft de juiste motorkleding. Met een zeer een goede prijs / prestatie verhouding. In aanvulling op de voortdurende expansie van de textiel-kledinglijn, die nu een prioriteit in het werk van Modeka International GmbH vertegenwoordigt, heeft het bedrijf ook de stedelijke trend, die geïntegreerd zijn in het assortiment. Het bereik van de vintage leren jacks, motorjeans en ook sneakers neemt gestaag toe de laatste  jaren. Dat motorkleding tegenwoordig niet alleen op de motor gedragen wordt maar ook op het terras en in de stad lekker moet zitten, er goed uit moet zien, zónder in te leveren op veiligheid; dat hebben ze bij onze oosterburen van Modeka ook zeer goed goed begrepen! 

Productspecificaties

EAN
4045765143247

Onlangs bekeken

Modeka Modeka X-Air motorhandschoenen
ModekaModeka X-Air motorhandschoenen

Fijne handschoenen met veel ventilatie

€29,95 Incl. btw