Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Modeka Ennos motorhandschoenen

10% sale
Productomschrijving
Modeka Ennos motorhandschoenen Bereid je voor op zomerse motoravonturen met de Modeka Ennos motorhandschoenen. Ze zijn gecertificeerd volgens EN 13594:2015, wat betekent dat ze voldoen aan de hoogste normen voor beschermende handschoenen voor motorrijders. De Modeka Ennos motorhandschoenen zijn gemaakt van elastische polyesterstof, die zorgt voor...

Modeka Ennos motorhandschoenen

Bereid je voor op zomerse motoravonturen met de Modeka Ennos motorhandschoenen. Ze zijn gecertificeerd volgens EN 13594:2015, wat betekent dat ze voldoen aan de hoogste normen voor beschermende handschoenen voor motorrijders.

De Modeka Ennos motorhandschoenen zijn gemaakt van elastische polyesterstof, die zorgt voor comfort en flexibiliteit tijdens het rijden. De handpalm is verstevigd met cowleather en Amara-versterkingen, wat zorgt voor duurzaamheid en grip, zelfs bij warm weer.

Dankzij de AirFlow-technologie, met 3D-mesh-inzetstukken, geniet je van uitstekende ventilatie om je handen koel te houden tijdens zomerse ritten. De knokkelschaal is gevoerd met schuimpalmbeschermers voor extra veiligheid.

Bovendien zijn de Modeka Ennos motorhandschoenen voorzien van een "Touch tip", waardoor je je smartphone en navigatiesysteem gemakkelijk kunt bedienen zonder je handschoenen uit te trekken. Kortom, met deze sportieve zomerhandschoenen ben je goed voorbereid op comfort en bescherming tijdens je zomerritten.

Eigenschappen:

  • Sportieve motorhandschoenen voor de zomer
  • Gecertificeerd volgens EN 13594:2015 “Beschermende handschoenen voor motorrijders”
  • Elastische polyesterstof
  • Cowleather
  • Amara-versterkingen op de handpalm
  • AirFlow: goede ventilatie dankzij 3D-mesh-inzetstukken
  • Knokkelschaal gevoerd met schuimpalmbeschermer
  • Touch tip: eenvoudig te gebruiken smartphone en navigatiesysteem
  • Mooi in combinatie met de  Modeka Yron motorlaarzen

Modeka

Het Duitse merk Modeka is nog vrij nieuw in Nederland maar de Duitse degelijke kwaliteit bestaat  al zo’n 70 jaar. Leren pakken, consequent ontworpen voor weg- en racen, markeerde het fundament voor de hedendaagse zeer succesvol en ook brede motorkleding merk Modeka  Of het nu op de weg, touring of avontuurlijke bestuurder: Modeka heeft de juiste motorkleding. Met een zeer een goede prijs / prestatie verhouding. In aanvulling op de voortdurende expansie van de textiel-kledinglijn, die nu ook een prioriteit in het werk van Modeka International GmbH vertegenwoordigt, heeft het bedrijf ook de stedelijke trend, die geïntegreerd zijn in het eigen assortiment. Het bereik van de vintage leren jacks, motorjeans en ook sneakers neemt gestaag toe de laatste  jaren. Dat motorkleding tegenwoordig niet alleen op de motor gedragen wordt maar ook op het terras en in de stad lekker moet zitten, er goed uit moet zien, zónder in te leveren op veiligheid; dat hebben ze bij onze oosterburen van Modeka ook goed begrepen!

Productspecificaties

EAN
4045765203217

Onlangs bekeken

Modeka Modeka Ennos motorhandschoenen
ModekaModeka Ennos motorhandschoenen

Sportieve motorhandschoenen voor de zomer

€54,90 Incl. btw