Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Motogirl Valerie dames leren motorjas

10% sale
Productomschrijving
Motogirl Valerie dames leren motorjas De Motogirl Valerie dames leren motorjas is volledig gemaakt van rund leer en ontwikkeld om een goede pasvorm te bieden voor de vrouwelijke motorrijdsters onder ons. Met de hand gewaxte semi-analine leren jas van rundleer, ontworpen om passend, comfortabel en praktisch te zijn voor dagelijks rijden. Minimale b...

Motogirl Valerie dames leren motorjas

De Motogirl Valerie dames leren motorjas is volledig gemaakt van rund leer en ontwikkeld om een goede pasvorm te bieden voor de vrouwelijke motorrijdsters onder ons. Met de hand gewaxte semi-analine leren jas van rundleer, ontworpen om passend, comfortabel en praktisch te zijn voor dagelijks rijden. Minimale branding, gebruik de jas op of naast de motor. De Valerie is praktisch en biedt een hoog draagcomfort, voor dagelijkse motorritten. Motogirl heeft de Valerie uitgerust met een uitneembare thermovoering, waardoor je ook in de frisse ochtend of avonduurtjes kan blijven genieten van je motorrit. De lange maatrange van XS t/m 5XL en de langere achterkant met ritsen, garanderen een perfecte pasvorm voor elke vrouw. Ook is de Motogirl Valerie dames leren motorjas iets langer en het heeft meer ruimte aan de voorkant. De AA certificering is te danken aan de leren constructie in combinatie met level 2 schouder, elleboog en rugprotectie!

Eigenschappen:

 • Urban/Custom leren dames motorjas 3 seizoenen
 • Stoere dames motorjas van Motogirl!
 • Gemaakt van hand-waxed semi-analine rund leer
 • CE gecertificeerd met AA rating
 • CE level 2 protectie op de schouders, ellebogen en rug
 • Beschikbaar in een maatserie van XS t/m 5XL
 • Langer model en meer ruimte aan de voorkant
 • Binnenzakken met rits
 • Verlengde achterzijde, met ritsen
 • Uitneembare thermovoering
 • Verhoogde lengte en grootte van de voor- en binnenzakken met ritssluiting, voor gebruiksgemak
 • Langer aan de achterkant met ritssluitingen voor aanpassing, voor een goede pasvorm
 • Mooi in combinatie met een motorjeans

Motogirl

Bij Motogirl staat de veiligheid van onze klanten voorop, kort daarna gevolgd door het ontwerp en de pasvorm van onze kleding. Alle motorkleding valt nu onder de categorie “ Persoonlijke Beschermingsmiddelen ” (PBM). Fabrikanten die PBM's verkopen in Groot-Brittannië en Europa kunnen alleen PBM's verkopen als er  een onderzoek is uitgevoerd en een certificering is afgegeven. Kledingstukken moeten voldoen aan de technische specificatie voor beschermende kleding voor motorrijders en voldoen aan de fundamentele gezondheids- en veiligheidseisen van de PBM-verordening 2016/425.  MOTOGIRL-producten voldoen aan de relevante geharmoniseerde wetgeving van de Unie: Verordening (EU) 2016/425 en Verordening persoonlijke beschermingsmiddelen 2016/425 (zoals behouden in de Britse wetgeving en gewijzigd) Er worden drie (3) hoofdtests op kledingstukken uitgevoerd. Op basis van de resultaten wordt aan het kledingstuk een klasse (AAA,AA,A,B of C) toegekend en wordt een certificaat afgegeven ( Impact-slijtvastheid - Naadsterkte -  Scheursterkte  ) Er worden tijdens het testen nog veel meer tests uitgevoerd en afhankelijk van het kledingstuk kunnen aanvullende tests nodig zijn. Leertests omvatten bijvoorbeeld; Bepaling van pH, chroom (VI), detectie van AZO-  kleurstoffen  in kleurstoffen enz.

Productspecificaties

EAN
5060675100042

Onlangs bekeken

Motogirl Motogirl Valerie dames leren motorjas
MotogirlMotogirl Valerie dames leren motorjas

Urban/Custom leren dames motorjas 3 seizoenen

€349,95 Incl. btw