Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Optiline Opti-Brake Pro Titan

10% sale
Productomschrijving
Optiline Opti-Brake Pro Titan De Optiline Opti-Brake Pro Titanis een ingenieus alternatief voor stuurtelefoonhouders die vanwege ruimtegebrek onmogelijk op scooters of motorfietsen te plaatsen zijn. Compatibel met het gehele Optiline assortiment houders en accessoires met het gepatenteerde Duolock snelkoppelingssysteem. De Optiline Opti-Brake Pro...

Optiline Opti-Brake Pro Titan

De Optiline Opti-Brake Pro Titanis een ingenieus alternatief voor stuurtelefoonhouders die vanwege ruimtegebrek onmogelijk op scooters of motorfietsen te plaatsen zijn. Compatibel met het gehele Optiline assortiment houders en accessoires met het gepatenteerde Duolock snelkoppelingssysteem.

De Optiline Opti-Brake Pro Titan is gemaakt van gegoten metaal. Het wordt bevestigd aan het deksel van het rem- of koppelingsoliereservoir van zowel scooters als motorfietsen. Het is de ideale oplossing voor niet-buisvormige sturen of scootersturen waarbij het niet mogelijk is om direct een van de klassieke stuurtelefoonhouders te installeren.

De beugel, gemaakt van geverfd aluminium, is compatibel met rem- en koppelingsreservoirs op scooters en motorfietsen met een gatafstand van 12,5 mm tot 75 mm. Er worden drie bevestigingsschroeven (45-41-35 mm) meegeleverd voor een perfecte, veilige installatie.

De met rubber beklede bal kan een deel van de laagfrequente trillingen absorberen die afkomstig zijn van de motor of de weg (hobbels, gaten, porfier) ​​en worden doorgegeven aan het stuur. Omdat er minder trillingen naar de mobiele telefoonpoort worden overgebracht, is er minder risico op beschadiging van de componenten in de nieuwste generatie mobiele telefoons.

Dankzij de bol is de Optiline Opti-Brake Pro Titan volledig verstelbaar, waardoor deze zowel verticaal als horizontaal kan worden gebruikt en weergegeven. Met de ring kan de kop worden vergrendeld zodra de optimale hoek is gevonden.

Eigenschappen:

 • Een ingenieus alternatief voor stuurtelefoonhouders
 • De ideale oplossing voor niet-buisvormige sturen 
 • De rubberen bal vermindert schokken en trillingen
 • Verstelbaar bevestigingssysteem voor een betere kijkhoek
 • Zware metalen spuitgietconstructie
 • Compatibel met het gehele Optiline assortiment
 • DuoLock snelbevestigings-/ontgrendelingssysteem
 • Een perfecte, veilige installatie
 • Zowel verticaal als horizontaal te gebruiken
 • Art: 91596
 • Andere producten van Optiline

Optiline

Optiline biedt betaalbare oplossingen om je smartphone te bevestigen op je motorfiets. Dankzij het gepatenteerde Duolock systeem bevestig jij je telefoon binnen een handomdraai op een Optiline Mount. Met de telefoonhouders van Optiline kan jij je telefoon veilig en eenvoudig bedienen op je motor, fiets of auto!

Productspecificaties

EAN
8000692915967

Onlangs bekeken

Optiline Optiline Opti-Brake Pro Titan
OptilineOptiline Opti-Brake Pro Titan

Een ingenieus alternatief voor stuurtelefoonhouders

€44,95 Incl. btw