Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

OPTIMATE 4 Dual Druppellader SALE

27% sale
Productomschrijving
OPTIMATE 4 Dual Druppellader SALE De Acculader Optimate 4 Dual SALE Program TM340 is geschikt voor STD-, AGM- en Gel-accu's van 12 Volt met een Ah tussen 3-50. Optimate 4 Dual Program is voor jouw motorfiets de meest vertrouwde en geavanceerde acculader binnen de motorfietsbranche. Opladen met deze acculader verlengt de levensduur van jouw accu to...

OPTIMATE 4 Dual Druppellader SALE

De Acculader Optimate 4 Dual SALE Program TM340 is geschikt voor STD-, AGM- en Gel-accu's van 12 Volt met een Ah tussen 3-50. Optimate 4 Dual Program is voor jouw motorfiets de meest vertrouwde en geavanceerde acculader binnen de motorfietsbranche. Opladen met deze acculader verlengt de levensduur van jouw accu tot wel 400%.

Met deze acculader heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen twee verschillende oplaadprogramma's. Het eerste programma is voor het direct opladen van je accu. Met het tweede programma kun je de accu veilig opladen zonder toezicht via een 12 Volt ingang van een motor met CAN-bus systeem. Het Can-busprogramma heeft enkele speciale eigenschappen. Zo bevat deze een automatische toetsloze activering en voortzetting van het onderhoud tot het moment waarop de lader losgekoppeld wordt. Daarnaast heeft het een veilige impuls desulfatie met lage spanning.

Met de Optimate 4 Dual SALE Program TM340 wordt een volledig ontladen accu eerst getest voordat hij begint met laden. Als de accu eenmaal vol is zal de acculader controleren of de lading in de accu optimaal is. Als de lading optimaal is, wordt vervolgens gecontroleerd of de accu de verkregen lading vasthoudt. Hierna blijft de batterij in goede staat van lading houden totdat de lader losgekoppeld is. Dit kan maanden zonder schade aan je accu en je hoeft dus ook geen hoge energiekosten te verwachten. Erg handig in de winterperiode als de motor lang in stilstand is. Dankzij dit systeem wordt de levensduur van jouw accu tot wel 400% langer!

Eigenschappen :

 • De Optimate 4 Dual 1A blijft, speciaal voor motoren zonder can-bus, de lader bij uitstek
 • Aanbevolen door 5 van de grootste motorfabrikanten ter wereld
 • Verlengt de levensduur en kracht van een accu
 • Unieke batterij test- en onderhoud cyclus
 • Hoge efficiency met een laag energie verbruik
 • Bewezen: Redt "dode" accu`s!
 • Tijdige waarschuwing bij accu problemen
 • Geschikt voor minimum temperaturen tot min 40 graden dankzij de weatherproof behuizing
 • Erkent als de beste acculader op de markt
 • De Optimate 4 Dual 1A wordt geleverd met de nieuwe SAE aansluiting
 • De druppellader kan zonder problemen worden aangesloten op je motor

Tecmate

TecMate ontwikkelt en produceert professionele en consumenten acculaders, accutesters, tools voor het oplossen van problemen met motoren en afstemmingstools, evenals KABEL-, USB- en LED-accessoires, gericht op de motorsport-, auto-, marine-, lichte vliegtuigen-, medische en industriële apparatuur- en accu-industrie.

Productspecificaties

EAN
5425006145404

Onlangs bekeken

Optimate OPTIMATE 4 Dual Druppellader SALE
OptimateOPTIMATE 4 Dual Druppellader SALE

€95,96€69,95 Incl. btw