Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Premier Thesis motorhelm SALE

38% sale
Premier Premier Thesis motorhelm SALE
Productomschrijving
Premier Thesis motorhelm SALE Voor degene die opzoek is naar een betaalbare systeemhelm is er de Premier Thesis motorhelm SALE. Deze motorhelm heeft een geïntegreerd zonnevizer, voldoende ventilatie en een comfortabele pasvorm. Met de Premier Thesis ben je voorzien van een motorhelm met een scherpe prijs-kwaliteit en eigenschappen die je mag verw...

Premier Thesis motorhelm SALE

Voor degene die opzoek is naar een betaalbare systeemhelm is er de Premier Thesis motorhelm SALE. Deze motorhelm heeft een geïntegreerd zonnevizer, voldoende ventilatie en een comfortabele pasvorm. Met de Premier Thesis ben je voorzien van een motorhelm met een scherpe prijs-kwaliteit en eigenschappen die je mag verwachten van een degelijke systeemhelm.

Dankzij een ECE keurmerk weet je dat het met de Premier Thesis motorhelm SALE qua veiligheid goed zit. De motorhelm heeft een thermoplastische buitenschaal wat zorgt voor een veilig geheel. De buitenschaal heeft een sportief ontwerp wat zorgt voor een aerodynamische en strak belijnde motorhelm.

Dat de Premier Thesis motorhelm SALE voldoende ventilatie bied is goed te zien aan de voorzijde. Dankzij het rooster op het kinstuk en de verstelbare topventilatie ben je voorzien van een goede airflow op de warmere dagen. De binnenvoering van deze motorhelm is vocht afdrijvend ontworpen en is volledig uitneembaar en wasbaar.

Het heldere vizier van de Premier Thesis motorhelm SALE heeft een anti-kras behandeling gehad en is voorbereid op een pinlocklens. Het geïntegreerde zonnevizier heeft net als het heldere vizier een anti-kras behandeling gehad en kan met één handbeweging worden bedient. Rij je dus een tunnel in of komt de zon achter de wolken vandaan dan kan je met een schuifje direct wisselen van zonnebescherming.

Eigenschappen:

 • Betaalbare systeemhelm
 • Geïntegreerd zonnevizier
 • Comfortabele pasvorm
 • Ventilatie
 • Ece gekeurd
 • Goede airflow op warme dagen
 • Binnenvoering van deze motorhelm is vocht afdrijvend
 • Verstelbare topventilatie
 • Volledig uitneembare en wasbare voering
 • Sportief ontwerp
 • Anti-kras vizier
 • Zonnevizier is met 1 hand te bedienen
 • Bijpassend  de  Rusty Stitches Jari Hooded motorjas

Premier

Premier is een van de meest historische en oudste merken in de motorhelm wereld. In 2014 heeft Premier zijn programma uitgebreid met een retro integraal helm, die niet alleen grafisch, maar ook in de pasvorm en alle andere componenten verbeterd is. De filosofie achter de Premier helmen gaat terug naar 1956 in Californië. Sinds 1987 produceert Premier helmen onder de Italiaanse vlag. Dit is terug te vinden in de creatie van nieuwe modellen, hun innovatieve en exclusieve design. Daarnaast  staat dit merk voor maximale protectie en veiligheid. De unieke strategie die Premier hanteert wordt gekenmerkt door hun totale en directe controle over het volledige productieproces. Premier gebruikt voor al haar helmen hoogwaardige materialen, Titanium Vectran Carbon, of Dyneema Carbon Aramide vezels. Deze technologie wordt ook in de ruimtevaart gebruikt, maar nu beschermt deze uw meest kostbare bezit. Ook  is Premier  sinds 1961 actief in de racesport. Premier ziet het als hun taak voorop te lopen in ontwikkeling en testen in de racesport, ‘technology for racing’ !

Onlangs bekeken

Premier Premier Thesis motorhelm SALE
PremierPremier Thesis motorhelm SALE

Voor degene die opzoek is naar een betaalbare systeemhelm

€159,95€99,95 Incl. btw