Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

R&G Heated Grips 1 Inch For Cruiser handvatverwarming

10% sale
Productomschrijving
R&G Heated Grips 1 Inch For Cruiser handvatverwarming R&G verwarmde handvatten voegen maanden toe aan uw motorseizoen en comfort aan bijna elke rit, met eenvoudig te installeren elektronicabedrading en 5 aanpassingen aan de warmte-instellingen kunt u de warmteafgifte optimaliseren om aan uw behoeften te voldoen. De R&G Heated Grips 1 I...

R&G Heated Grips 1 Inch For Cruiser handvatverwarming

R&G verwarmde handvatten voegen maanden toe aan uw motorseizoen en comfort aan bijna elke rit, met eenvoudig te installeren elektronicabedrading en 5 aanpassingen aan de warmte-instellingen kunt u de warmteafgifte optimaliseren om aan uw behoeften te voldoen. De R&G Heated Grips 1 Inch For Cruiser handvatverwarming zijn geschikt voor sturen/clipons met een diameter van 25,4 mm (1" inch) (de meest voorkomende gripmaat voor cruisers).

In slechts 2 minuten worden de handvatten opgewarmd tot 35 °C (95 °F) en op echt koude dagen kun je de warmte-instelling verhogen (met behulp van de eenvoudig te gebruiken schakelkast) om warmte tot een warme 60°C (140ºF) te krijgen in slechts een paar tikken. Inclusief gezekerde, afgesloten kabelboom voor aansluiting op de accu van uw motorfiets of een geschakeld circuit onder spanning. Opmerking: Maximaal stroomverbruik voor deze R&G Heated Grips 1 Inch For Cruiser handvatverwarming is 4,0 ampère per paar (48 watt). Voor optimale prestaties van de handgreep raden wij aan deze te installeren met R&G griplijm (apart verkrijgbaar) en de open bar-ends af te dichten met de meegeleverde chromen doppen.

Eigenschappen:

  • R&G verwarmde handvatten voegen maanden toe aan uw motorseizoen
  • 5 aanpassingen aan de warmte-instellingen
  • Geschikt voor sturen/clipons met een diameter van 25,4 mm (1" inch)
  • In slechts 2 minuten opgewarmd
  • Inclusief gezekerde, vooraf afgesloten kabelboom
  • Maximaal het stroomverbruik is 4,0 ampère per paar
  • Installeren met R&G griplijm
  • Meegeleverde chromen doppen
  • Geschakeld circuit onder spanning
  • Andere handvatverwarming

Onlangs bekeken

R&G R&G Heated Grips 1 Inch For Cruiser handvatverwarming
R&GR&G Heated Grips 1 Inch For Cruiser handvatverwarming

R&G verwarmde handvatten voegen maanden toe aan uw motorseizoen

€76,95 Incl. btw