Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Revit Bison H2O Overshirt

10% sale
Productomschrijving
Revit Bison H2O Overshirt Met het Revit Bison H2O Overshirt draag je een voor motorrijden geschikt overshirt dat past bij je persoonlijke stijl. Dankzij ons befaamde hydratex membraan blijft regenwater buiten de deur wanneer je verzeild raakt in de regen. Je kunt dus gewoon je weg vervolgen, met in de binnenzak je papieren en/of (betaal)pasjes aan...

Revit Bison H2O Overshirt

Met het Revit Bison H2O Overshirt draag je een voor motorrijden geschikt overshirt dat past bij je persoonlijke stijl. Dankzij ons befaamde hydratex membraan blijft regenwater buiten de deur wanneer je verzeild raakt in de regen. Je kunt dus gewoon je weg vervolgen, met in de binnenzak je papieren en/of (betaal)pasjes aan de droge zijde van het waterdichte membraan.

Wat betreft veiligheid hebben we het polyester canvas aan de schouders en ellebogen versterkt om een extreem duurzaam en slijtvast kledingstuk te kunnen maken. Daarnaast houden we door toepassing van onze ultradunne ledemaatprotectoren het silhouet scherp gesneden en op het lijf geschreven. Overigens kun je het beschermingsniveau van het REVIT! Bison 2 H2O Overshirt nog verder upgraden met onze insert rugprotector.

Ook kun je via de tussenkomst van onze Safeway ceintuur een 'top tot teen' pak maken; door de ceintuur aan de korte rits vast te ritsen, kun je in een handomdraai iedere REV'IT! jeans aan de Bison 2 H2O vastmaken. Hierdoor omzeil je het risico van een blote (of karig bedekte) koude rug. Omdat ook wij weten dat de regen onderweg ooit zal stoppen, hebben we voor extra veelzijdigheid een verstelbaar ventilatiepaneel aangebracht aan het midden van de rug, waaruit op warme dagen overtollige lichaamswarmte kan ontsnappen.

In de regen of op warme dagen; met het Revit Bison H2O Overshirt blijf je rijden.

Prima te combineren met een motorjeans

Eigenschappen :

• Polyester constructie.
• Gelamineerde reflectie.
• Luchtuitlaat op de bovenrug.
• Waterdicht hydratex|Lite-membraan.
• Voorbereid voor SEESOFT TYPE RV op de rug (apart verkrijgbaar).
• SEESMART™ RV31-L1-B op schouder (EN 1621-1 niveau 1)
• SEESMART™ RV32-L1-B op elleboog (EN 1621-1 niveau 1)
• Dubbel gelaagd met PWR | Schild op ellebogen
• Dubbel gelaagd met PWR | Schild op de schouders.
• Veiligheidsnaden
• Drievoudige naaldstiksels.
• Voldoet aan EN 17092-2:2020 klasse AA.

REV’IT!

Revit is in 1995 opgericht en begonnen met het maken van motorkleding. Sinds de start heeft Rev’it! steeds de lat hoger weten te leggen voor goede motorkleding. Rev’it! motorkleding wordt gemaakt voor elk type motorrijder. Daarnaast kijken ontwerpers van Revit ook goed naar de mode-trends en gebruiken dit in het ontwerpen van motorkleding. Zowel all-road motorkleding, motorrace kleding, tour motorkleding als casual leren motorkleding en kevlarjeans, Rev’it! is van alle markten thuis. Rev’it! producten kenmerken zich door een hoge kwaliteit van afwerking te combineren met een betaalbare prijs. Revit heeft de licentie om Gore-Tex in hun motorkleding te verwerken voor gegarandeerd droge motorkleding. Naast de gore-tex motorkleding collectie, biedt Revit ook een kledinglijn voor het warme weer. Van motorjassen en motorbroeken voor starters, tot motorpakken voor wereldreizigers, iedereen komt aan zijn trekken bij Rev’it!

Productspecificaties

EAN
8700001316934

Onlangs bekeken

REV IT! Revit Bison H2O  Overshirt
REV IT!Revit Bison H2O Overshirt

Geschikt voor chopper en custom rijders

€249,99 Incl. btw