Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Revit Denver H2O Motorjas

10% sale
Productomschrijving
Revit Denver H2O Motorjas Een moderne draai aan het tijdloze Revit Denver H2O Motorjas ontwerp; inspiratie om deze jas zo iconisch te maken als het origineel. Een ontwerp met vier zakken mag dertien in een dozijn lijken, wij hebben het een unieke twist gegeven met gedetailleerde afwerking, een keur aan veiligheidsfeatures en hoogwaardige technisch...

Revit Denver H2O Motorjas

Een moderne draai aan het tijdloze Revit Denver H2O Motorjas ontwerp; inspiratie om deze jas zo iconisch te maken als het origineel. Een ontwerp met vier zakken mag dertien in een dozijn lijken, wij hebben het een unieke twist gegeven met gedetailleerde afwerking, een keur aan veiligheidsfeatures en hoogwaardige technische specs, allemaal bedoeld om deze REV'IT! jas te onderscheiden van de massa.

Met zoveel jassen met zakken om uit te kiezen, zouden we ongemerkt afgedreven zijn van de klassieke look. In plaats daarvan zijn we gaan spelen met locatie en gebruiksgemak. Zo hebben we de opbergzak aan de rechter bovenkant onder een hoek van 20 graden geplaatst voor een nog eenvoudigere bereikbaarheid tijdens het rijden. Aan de linkerzijde biedt een Napoleonzak met rits een stijlvolle, veilige bergruimte en zijn alle binnenzakken van de Revit Denver H2O Motorjas waterdicht.

PWR|Shell en CORDURA® Ripstop stoffen verenigen hun krachten om de slijtvastheid op de schouders en mouwen te vergroten. Deze jas voor alle seizoenen zorgt voor je veiligheid met de high-spec REV'IT! protectoren die je mag verwachten: SEESMART CE-gekeurde schouder- en elleboogprotectoren en een insert voor de optionele SEESOFT rugprotector.

Goed te combineren met bijvoorbeeld de  Lombard 2 motorjeans

Eigenschappen :

 • Textiel
 • PWR|Shell Ribstop strech
 • Cordura Ripstop 3L
 • Waterdicht membraan Hydratex 3L
 • Regular pasvorm
 • EN 17092 certificering
 • Certificeringsklasse klasse A
 • Hoofdsluiting rits
 • Reflectiedetails
 • Schouderprotecie  SeeSmart CE level 1
 • Elleboog protector SeeSmart CE level 1
 • Voorbereid op een CE-gekeurde  Seesoft RV backprotector
 • FJT346

REVIT

In 1995 begon het Revit verhaal in ons eigen kleine kikkerlandje Nederland, in Oss wel te verstaan. Revit begon met het ontwerpen en produceren van motorkleding, echter om de handel binnen te komen tussen de toen gerenommeerde merken viel niet altijd mee. Veel motorzaken namen de producten van Revit op in de collectie, dit was het begin van een avontuurlijke “motorreis” om Nederland en later ook de rest van de wereld te veroveren. Revit is een Nederlands merk en maakt sinds 1995 Motorkleding, niet alleen veilige en daarnaast functionele motorkleding, maar ook nog eens vreselijk mooie motorkleding. De ontwerpers van Revit kijken goed naar de mode-trends en gebruiken dit in het ontwerpen van motorkleding. Revit maakt motorjassen, motorbroeken, motorlaarzen, motorhandschoenen, motorjeans, motor combi’s en de benodigde accessoires zoals thermokleding. Er zijn ook al vele professionele rijders die met Revit Motorkleding  rijden, onder andere in de MotoGP. Hieruit haalt Revit weer de benodigde kennis om motorkleding steeds veiliger te maken. Met Revit rijdt u dus in functionele en veilige motorkleding waarmee u ook nog eens voor de dag kunt komen. Of u nu op een sportieve motor, een adventure motor, een toermotor, chopper of bijvoorbeeld een motorscooter rijdt.

Productspecificaties

EAN
8700001366472

Onlangs bekeken

REV IT! Revit Denver H2O Motorjas
REV IT!Revit Denver H2O Motorjas

Voor de stedelijke en ook lange afstand forens

€399,99 Incl. btw