Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Revit rugprotector Seesoft RV

10% sale
REV IT! Revit rugprotector Seesoft RV
Productomschrijving
Revit rugprotector Seesoft RV De Seesoft CE-level 2 rugprotector is ontworpen om hoge impactwaarden te absorberen zonder afbreuk te doen aan comfort, ventilatie of bewegingsvrijheid. De Revit rugprotector Seesoft RV bestaat uit meerdere lagen en is gemaakt van een mix van Nitrille en polynorborneen rubberen bovendien  level 2 goedgekeurd is. In h...

Revit rugprotector Seesoft RV

De Seesoft CE-level 2 rugprotector is ontworpen om hoge impactwaarden te absorberen zonder afbreuk te doen aan comfort, ventilatie of bewegingsvrijheid. De Revit rugprotector Seesoft RV bestaat uit meerdere lagen en is gemaakt van een mix van Nitrille en polynorborneen rubberen bovendien  level 2 goedgekeurd is. In het geval van ernstige impact onder een bepaalde hoek, verschuiven de verschillende Memory foam lagen ten opzichten van elkaar zodat de schokabsorptie verdeeld wordt en de energie overdracht naar de wervelkolom en rug minimaal is. Door het toepassen van een meerlagen concept, is de rugprotector flexibel en presenteert deze constant onder alle omstandigheden. Artnr. FPB003
 

Voor bijvoorbeeld de   Revit Voltiac motorjas

 
Toelichting op maatvoering :
 
Maat 03 Geschikt voor textieljassen in maten L34-L36 of unisex maat XS
Geschikt voor leren jassen in maten M46-M48 of L34-44 
 
Maat 04 Geschikt voor textieljassen in maten L38-L44  of unisex maten S-M
Geschikt voor leren jassen in maten M50-M54 of L46-48 
 
Maat 05 Geschikt voor textieljassen in maten L46-L48 of unisex maten L-XXL
Geschikt voor leren jassen in maten M56-M58
 
Maat 06 Geschikt voor textieljassen in maten XYL-6XL
Geschikt voor leren jassen in maten M60-M62
 

REVIT 

In 1995 begon het Revit verhaal in ons eigen kleine kikkerlandje Nederland, in Oss wel te verstaan. Revit begon met het ontwerpen en produceren van motorkleding, echter om de handel binnen te komen tussen de toen gerenommeerde merken viel niet altijd mee. Veel motorzaken namen de producten van Revit op in de collectie, dit was het begin van een avontuurlijke “motorreis” om Nederland en later ook de rest van de wereld te veroveren. Revit is in de eerste plaats een Nederlands merk en maakt sinds 1995 Motorkleding, niet alleen veilige en functionele motorkleding, maar in de tweede plaats ook nog eens vreselijk mooie motorkleding. De ontwerpers van Revit kijken bovendien goed naar de mode-trends en gebruiken dit vervolgens in het ontwerpen van motorkleding. Revit maakt motorjassen, motorbroeken, motorlaarzen, motorhandschoenen, motorjeans, motor combi’s en de benodigde accessoires zoals thermokleding. 

Productspecificaties

EAN
8700001171199

Onlangs bekeken

REV IT! Revit rugprotector Seesoft RV
REV IT!Revit rugprotector Seesoft RV

CE Level 2 rugprotector, toepasbaar in alle Rev'it jassen

€41,99 Incl. btw