Gratis verzending en retour vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Laagste prijsgarantie
Webshop Keurmerk
0

11% korting op ALLES in de winkel en online met de code : nazomer2022 | Wij zijn ook op zondag open! 11% korting op ALLES in de winkel en online met de code : nazomer2022 | Wij zijn ook op zondag open!

Gratis verzending en retour vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Laagste prijsgarantie

11% korting op ALLES in de winkel en online met de code : nazomer2022 | Wij zijn ook op zondag open! 11% korting op ALLES in de winkel en online met de code : nazomer2022 | Wij zijn ook op zondag open!

Revit Rugprotector Slingshot

Productomschrijving
Revit Rugprotector Slingshot De Slingshot rugprotector is een lichtgewicht en comfortabele beschermingsupgrade die de rug van de motorrijder volledig bedekt middels het allerhoogste beschermingsniveau. Deze upgrade bestaat uit een flexibele en goed geventileerde SEESOFT™ CE-level 2 RV-protector die blijvend effectief is in zowel warme als k...

Revit Rugprotector Slingshot

De Slingshot rugprotector is een lichtgewicht en comfortabele beschermingsupgrade die de rug van de motorrijder volledig bedekt middels het allerhoogste beschermingsniveau. Deze upgrade bestaat uit een flexibele en goed geventileerde SEESOFT™ CE-level 2 RV-protector die blijvend effectief is in zowel warme als koude omstandigheden. De Revit Rugprotector Slingshot is opgebouwd uit een combinatie van Hicom mesh aan de buitenzijde en een zeer effectief ademende 3D mesh aan de binnenkant, waardoor de opbouw van transpiratievocht aan de rug van de rijder wordt voorkomen. Om de behuizing rondom de SEESOFT™ RV-protector fris en schoon te houden, hoeft de SEESOFT™ protector alleen maar verwijderd te worden. Voor het reinigen van de behuizing volg je de was- en onderhoudsvoorschriften. Om een ideale pasvorm te garanderen, kan deRevit Rugprotector Slingshot versteld worden aan de heupen en schouders; hierdoor blijven de cruciale lichaamsdelen beschermd bij onbedoeld contact met het wegdek. Dankzij de verbindingsriem tussen de schouderbanden blijft de protector stevig op zijn plaats zitten bij een actieve rijstijl. Te gebruiken onder elke motorjas Artnr. FPG057

Eigenschappen;

  • Buitenstof 3D air mesh  |  mesh  |  neopreen
  • Voering 3D mesh
  • Protectie SEESOFT CE-level 2 rugprotector insert – type RV
  • Composition 100% Polyester
  • Verstelmogelijkheden verstelbare tailleband  |  verstelriempjes
Toelichting op maatvoering:
Maat S Geschikt voor textieljassen in maten L34-L36 of unisex maat XS
Geschikt voor leren jassen in maten M46-M48 of L34-44 
Maat M Geschikt voor textieljassen in maten L38-L44  of unisex maten S-M
Geschikt voor leren jassen in maten M50-M54 of L46-48 
Maat L Geschikt voor textieljassen in maten L46-L48 of unisex maten L-XXL
Geschikt voor leren jassen in maten M56-M58
Maat XL Geschikt voor textieljassen in maten XYL-6XL
Geschikt voor leren jassen in maten M60-M62

REVIT MOTORKLEDING

In 1995 begon het Revit verhaal in ons eigen kleine kikkerlandje Nederland, in Oss wel te verstaan. Revit begon met het ontwerpen en produceren van motorkleding, echter om de handel binnen te komen tussen de toen gerenommeerde merken viel niet altijd mee. Veel motorzaken namen de producten van Revit op in de collectie, dit was het begin van een avontuurlijke “motorreis” om Nederland en later ook de rest van de wereld te veroveren. Revit is in de eerste plaats een Nederlands merk en maakt sinds 1995 Motorkleding, niet alleen veilige en functionele motorkleding, maar in de tweede plaats ook nog eens vreselijk mooie motorkleding. De ontwerpers van Revit kijken bovendien goed naar de mode-trends en gebruiken dit vervolgens in het ontwerpen van motorkleding. Revit maakt motorjassen, motorbroeken, motorlaarzen, motorhandschoenen, motorjeans, motor combi’s en de benodigde accessoires zoals thermokleding. Er zijn al vele professionele rijders die met Revit Motorkleding  rijden, onder andere in de MotoGP. Hieruit haalt Revit vervolgens weer de benodigde kennis om motorkleding steeds veiliger te maken. Kortom : met Revit rijdt u dus in functionele en veilige motorkleding waarmee u ook nog eens voor de dag kunt komen. Of u nu op een sportieve motor, een adventure motor, een toermotor, chopper of bijvoorbeeld een motorscooter rijdt.

Onlangs bekeken

REV IT! Revit Rugprotector Slingshot
REV IT!Revit Rugprotector Slingshot

Bedekt gehele ruggengraat en is een gemakkelijke en comfortabele upgrade voor jouw motorkleding.

€79,99 Incl. btw