Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Revit Safeway 30 motorriem

10% sale
Productomschrijving
Revit Safeway 30 motorriem We hebben onze onmisbare Safeway ceintuur eens nader onder de loep genomen en een stuk afgeslankt. Dus bieden we een nieuw alternatief om een veilige en stijlvolle verbinding te creëren tussen onze jeans/chinos en onze overshirts en jacks.De nieuwe Revit Safeway 30 motorriem die we nu op de markt brengen, oogt om te beg...

Revit Safeway 30 motorriem

We hebben onze onmisbare Safeway ceintuur eens nader onder de loep genomen en een stuk afgeslankt. Dus bieden we een nieuw alternatief om een veilige en stijlvolle verbinding te creëren tussen onze jeans/chinos en onze overshirts en jacks.

De nieuwe Revit Safeway 30 motorriem die we nu op de markt brengen, oogt om te beginnen een stuk cooler. Hij is smaller dan zijn oudere broer, maar levert wel alle functies die je verlangt van een van onze leren accessoires. De geringere breedte opent nieuwe deuren als je jouw motorkleding extra wilt verpersoonlijken. Ook is de ceintuur unisex waardoor deze gedragen kan worden met zowel de mannen- als dameskleding in onze collectie.

De Revit Safeway 30 motorriem zorgt voor een vaste verbinding tussen boven- en onderkleding, waardoor je beschermd blijft tegen de elementen en er zich geen ongewenste tocht naar binnen werkt richting plekken waar koude wind niet welkom is.
 

Eigenschappen:

  • In verschillende lengtes verkrijgbaar
  • Past op alle REV’IT jassen met een korte verbindingsrits
  • 100% Buffalo leer
  • Verkrijgbaar in zwart en bruin
  • Unisex
  • Stijlvolle verbinding tusen jeans en jacks
  • Mooi in combinatie met de  Revit Moto TF 2 motorjeans

REVIT 

In 1995 begon het Revit verhaal in ons eigen kleine kikkerlandje Nederland, in Oss wel te verstaan. Revit begon met het ontwerpen en produceren van motorkleding, echter om de handel binnen te komen tussen de toen gerenommeerde merken viel niet altijd mee. Veel motorzaken namen de producten van Revit op in de collectie, dit was het begin van een avontuurlijke “motorreis” om Nederland en later ook de rest van de wereld te veroveren. Revit is een Nederlands merk en maakt sinds 1995 Motorkleding, niet alleen veilige en functionele motorkleding, maar ook nog eens vreselijk mooie motorkleding.
 

Productspecificaties

EAN
8700001270571

Onlangs bekeken

REV IT! Revit Safeway 30 motorriem
REV IT!Revit Safeway 30 motorriem

Stijlvolle verbinding tusen jeans en jacks

€52,99 Incl. btw