Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

REV'IT! Seesmart RV33 heup protector

10% sale
Productomschrijving
REV'IT! Seesmart RV33 heup protector De nieuwe Rev'it! Seesmart RV33 is een universele protector voor heupen en kan worden geplaatst in motorkleding ter vervanging van de standaard protector. Hij is dun, zacht en zeer flexibel waardoor je de Seesmart vrijwel niet ziet en voelt zitten. Toch levert de Seesmart protector een uitzonderlijk hoog niveau...

REV'IT! Seesmart RV33 heup protector

De nieuwe Rev'it! Seesmart RV33 is een universele protector voor heupen en kan worden geplaatst in motorkleding ter vervanging van de standaard protector. Hij is dun, zacht en zeer flexibel waardoor je de Seesmart vrijwel niet ziet en voelt zitten. Toch levert de Seesmart protector een uitzonderlijk hoog niveau van protectie. De REV'IT! Seesmart RV33 heup protector kan gemakkelijk naar maat van de pocket worden geknipt. Artnr. FPG052 Doordat Rev'it! hun buitenstoffen steeds verder hebben ontwikkeld zijn ze in staat om modieuze kleding de ontwerpen die tegelijkertijd de slijtvastheid bieden die je als motorrijder mag verwachten.

In de ambitie om motorkleding steeds modieuzer te maken zonder daarbij de veiligheid uit het oog te verliezen waren de protectoren lange tijd een beperkende factor. Het SEESMART™ concept brengt hier verandering in door zich perfect te vormen naar de menselijke anatomie, waardoor ze onzichtbaar worden. Looks zijn in dat geval misleidend, want alle SEESMART™ protectoren slagen met vlag en wimpel voor de CE EN1621-1:2012 level 1 test, zelfs in extra warme omstandigheden. Deze ontwikkeling brengt Rev'it! wederom een stap dichterbij het doel om de ultieme motorkleding voor ieder segment te produceren.

De REV'IT! Seesmart RV33 heup protector is geschikt voor bijvoorbeeld de Revit Brentwood motorjeans 

Eigenschappen :

  • Gecertificeerd volgens EN 1621-1:2012, level 1

  • Hoge flexibiliteit en hoog aanpassingsvermogen

  • Tijdens het rijden nauwelijks voelbaar
  • Goede ventilatie

  • Dit product wordt geleverd als set van 2 protectoren (links en rechts)

REV’IT!

Revit is in 1995 opgericht en begonnen met het maken van motorkleding. Sinds de start heeft Rev’it! steeds de lat hoger weten te leggen voor goede motorkleding. Rev’it! motorkleding wordt gemaakt voor elk type motorrijder. Daarnaast kijken ontwerpers van Revit ook goed naar de mode-trends en gebruiken dit in het ontwerpen van motorkleding. Zowel all-road motorkleding, motorrace kleding, tour motorkleding als casual leren motorkleding en kevlarjeans, Rev’it! is van alle markten thuis. Rev’it! producten kenmerken zich door een hoge kwaliteit van afwerking te combineren met een betaalbare prijs. 

Productspecificaties

EAN
8700001225700

Onlangs bekeken

REV IT! REV'IT! Seesmart RV33 heup protector
REV IT!REV'IT! Seesmart RV33 heup protector

Set van 2 flexibele, ventilerende heupprotectoren

€19,99 Incl. btw