Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Richa Bi-Stretch motorjeans CE SALE

Richa Richa Bi-Stretch motorjeans CE SALE
Productomschrijving
Richa Bi-Stretch motorjeans SALE De Richa Bi-Stretch jeans hebben een casual look wat het een geschikte motorbroek maakt om ook naast de motor te dragen. De perfecte broek voor de urban woon-werkverkeer rijders zowel als voor naked bike en café-racer eigenaren. Om zowel rekbaarheid als slijtvastheid te kunnen leveren heeft Richa een materiaal ont...

Richa Bi-Stretch motorjeans SALE

De Richa Bi-Stretch jeans hebben een casual look wat het een geschikte motorbroek maakt om ook naast de motor te dragen. De perfecte broek voor de urban woon-werkverkeer rijders zowel als voor naked bike en café-racer eigenaren. Om zowel rekbaarheid als slijtvastheid te kunnen leveren heeft Richa een materiaal ontwikkeld uit een combinatie van het welbekende slijtvaste cordura denim en rekbaar polyester. Natuurlijk wordt ook bij de Bi-Stretch jeans een volledige set D3o protectoren meegeleverd zoals we van Richa gewend zijn. Deze soepele protectoren zorgen voor zowel een uitstekende bescherming in geval van impact als comfort voor de drager. De knieprotectoren zijn daarnaast ook te verstellen naar wens. 

Eigenschappen :

  • Drie seizoenen
  • Regular’ pasvorm
  • Buitenlaag en protectie ; Slijtvast cordura denim in combinatie met rekbaar polyester 
  • D3o level 1 knieprotectie 
  • 4 reguliere broekzakken
  • Verstelbare knie-protectoren 
  • Voor deze prijs beperkte maten beschikbaar

Richa

Richa maakt hoogwaardige producten voor ieder soort motorrijder. Voor iedere leeftijd, man of vrouw, groot of klein. Een groot assortiment motorkleding in vele kleuren en maten zorgen voor een plezierige en veilige rit voor iedereen. Het allerbeste in motorkleding, laarzen, handschoenen en accessoires! Richa Benelux is marktleider op het gebied motor kleding, maar ook een Europese topspeler met meer dan 600 verkooppunten. Al tientallen jaren combineert Richa met succes een perfecte prijs-kwaliteit verhouding en daarnaast een flexibele aanpak met aandacht voor de wensen van de motorrijder. In 2014 besloot Richa de collectie compleet te maken met D3O protectoren.

Onlangs bekeken