Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Richa Brutale motorjeans Long SALE

25% sale
Productomschrijving
Richa Brutale motorjeans Long SALE De Richa Brutale motorjeans Long SALE is een casual ontworpen motor jeans met waar de prioriteit gegeven is aan hoge veiligheid. De motorbroek is ook voorzien van CE-gekeurde D3o protectoren op de heupen en knieën. Dit D3o materiaal heeft het voordeel dat het zowel veerkrachtig is als soepel. De knieprotectoren ...

Richa Brutale motorjeans Long SALE

De Richa Brutale motorjeans Long SALE is een casual ontworpen motor jeans met waar de prioriteit gegeven is aan hoge veiligheid. De motorbroek is ook voorzien van CE-gekeurde D3o protectoren op de heupen en knieën. Dit D3o materiaal heeft het voordeel dat het zowel veerkrachtig is als soepel. De knieprotectoren zijn in hoogte verstelbaar. Daarnaast is er ook gedacht aan het comfort van de broek. De Richa Brutale maakt namelijk gebruik van een mix van Denim cordura en stretchjeans. Dankzij deze combinatie heeft u een veilige en comfortabele motorbroek aan. Op de stiknaden zit safety stitching om het geheel extra slijtvast te maken. Het bijzondere van deze motorjeans is dat deze volledig CE- gekeurd is, waardoor je verzekerd bent van de juiste bescherming.

Eigenschappen :

  • De Richa Brutale jeans long CE heeft een lengte van 34 inch
  • Mix van denim cordura en katoen
  • Ce- gekeurde D3o knie en heup protectoren
  • Volledig CE- gekeurd
  • Knieprotectie is in hoogte verstelbaar
  • Safety stitching op alle stiknaden
  • Straight fit
  • Stretchjeans voor optimaal comfort

Richa 

Richa maakt hoogwaardige producten voor iedere soort motorrijder. Voor iedere leeftijd, man of vrouw, groot of klein. Een groot assortiment motorkleding in vele kleuren en maten zorgen voor een plezierige rit voor iedereen. Richa Benelux is marktleider op het gebied van motorkleding, maar ook een Europese topspeler met bovendien meer dan 600 verkooppunten. Al tientallen jaren combineert Richa met succes een perfecte prijs-kwaliteit verhouding en een flexibele aanpak met aandacht voor de wensen van de motorrijder. In 2014 besloot Richa de collectie compleet te maken met D3O protectoren. Dit exclusieve partnerschap maakt het mede mogelijk dat Richa één van toonaangevende merken in de markt is op het gebied van veiligheid en protectie. 

Onlangs bekeken

Richa Richa Brutale motorjeans Long SALE
RichaRicha Brutale motorjeans Long SALE

Casual ontworpen motor jeans met D3o protectie

€199,90€149,00 Incl. btw