Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Richa BARACUDA 1.1 Eendelig Motorpak

10% sale
Productomschrijving
Richa BARACUDA 1.1 Eendelig Motorpak De Richa Barracuda is een ééndelig motorpak gevormd uit 1.3mm dik rundleer, een standaard die we terug zien bij veel merken. Hiermee is de optimale balans gezocht tussen bescherming en comfort. Naast bescherming is ook het ademende karakter van het materiaal van belang om transpiratie zo efficiënt mogelijk t...

Richa BARACUDA 1.1 Eendelig Motorpak

De Richa Barracuda is een ééndelig motorpak gevormd uit 1.3mm dik rundleer, een standaard die we terug zien bij veel merken. Hiermee is de optimale balans gezocht tussen bescherming en comfort. Naast bescherming is ook het ademende karakter van het materiaal van belang om transpiratie zo efficiënt mogelijk te doen verdampen. Vele van de lederen panelen zijn daarnaast ook nog geperforeerd wat de Barracuda ook in 's zomerse omstandigheden een slimme keuze maakt. Zeker als je jezelf flink durft uit te dagen op het circuit wil er nog wel eens een zweetdruppel vloeien.

Minstens net zo belangrijk als de slijtvastheid is de impactprotectie. Deze is zoals je van een dergelijk motorpak mag verwachten goed vertegenwoordigd. De standaard zones waaronder de schouders, ellebogen en knieen zijn voorzien van CE gekeurde protectie en ook is het mogelijk om een rug- en heupprotectoren in te steken. Een upgrade die we ten zeerste aanraden. De keuze om de rugprotector niet de includeren is gebaseerd op het feit dat het met regelmaat voorkomt dat er op het circuit een losse rugprotector onder het pak wordt gedragen.

Comfort

Met de slim geplaatste stretchpanelen heeft de Baracuda 1.1 een strakke en comfortabele fit in elke positie. Ook het leer wat in het pak is gebruikt zal naar mate van tijd naar het lichaam van de drager gaan staan. De kraag en manchetten zijn voorzien van neopreen om schuren met de huid de voorkomen. Tenslotte is het natuurlijk  geen echt racepak zonder een speedhump voor extra veiligheid en een geoptimaliseerde airflow.

Eigenschappen :

  • Geschikt voor sport- en circuitrijders
  • Motor overall uit één stuk
  • Geschikt voor zomerse omstandigheden
  • Strakke pasvorm
  • 1,3 mm dik, duurzaam rundleder
  • Geperforeerd leer op de borst
  • D3O® schouder-, elleboog- en ook kniebescherming
  • Harde schuifknoppen op de meest kwetsbare delen
  • Uitwisselbare kniebeschermers
  • Neopreen rondom de kraag, polsen en enkels
  • Accordeon-stretchpanelen op schouderbladen, ellebogen en ook onderrug
  • Mesh voering voor een skin-to-skin ervaring
  • Uitgerust met een speed hump
  • Voorbereid op een CE-niveau 2 rugbeschermer
  • Voorbereid op CE level 1 heupbeschermers

Richa

Richa maakt hoogwaardige producten voor ieder soort motorrijder. Voor iedere leeftijd, man of vrouw, groot of klein. Een groot assortiment motorkleding in vele kleuren en maten zorgen voor een plezierige en veilige rit voor iedereen. Het allerbeste in motorkleding, laarzen, handschoenen en accessoires! Richa Benelux is marktleider op het gebied motor kleding, maar ook een Europese topspeler met meer dan 600 verkooppunten. Al tientallen jaren combineert Richa met succes een perfecte prijs-kwaliteit verhouding en daarnaast een flexibele aanpak met aandacht voor de wensen van de motorrijder. In 2014 besloot Richa de collectie compleet te maken met D3O protectoren. Dit exclusieve partnerschap maakt het mede mogelijk dat Richa  één van toonaangevende merken in de markt is op gebied van veiligheid en ook protectie. 

Productspecificaties

EAN
5415033262724

Onlangs bekeken

Richa Richa BARACUDA 1.1 Eendelig Motorpak
RichaRicha BARACUDA 1.1 Eendelig Motorpak

Geschikt voor sport- en circuitrijders

€659,99 Incl. btw