Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Richa Original motorjeans Long CE SALE

20% sale
Productomschrijving
Richa Original motorjeans Long CE SALE De Richa Original motorjeans Long CE SALE  heeft de looks van een gewone spijkerbroek. Het model heeft een straight fit pasvorm. Voor een comfortabele pasvorm bestaat de  Original  uit een mix van Denim Cordura® en stretchjeans. Op de heupen en de knieën zitten D3O protectoren die soepel  aanvoelen maa...

Richa Original motorjeans Long CE SALE

De Richa Original motorjeans Long CE SALE  heeft de looks van een gewone spijkerbroek. Het model heeft een straight fit pasvorm. Voor een comfortabele pasvorm bestaat de  Original  uit een mix van Denim Cordura® en stretchjeans. Op de heupen en de knieën zitten D3O protectoren die soepel  aanvoelen maar toch hoge bescherming bieden. Deze knie protectoren zijn daarnaast ook nog in hoogte verstelbaar voor een optimale pasvorm. Op de stiknaden zit safety stitching voor extra veiligheid.

Deze Richa Original motorjeans long SALE is bovendien volledig CE gekeurd.

Eigenschappen :

  • Mix van Denim Cordura®, katoen & polyester
  • Zachte polycotton voering
  • D3O knie- en heupprotector, CE gekeurd volgens de norm prEN1621-1:2011 (Level 1)
  • Richa Original jeans CE is volledig CE gecertificeerd individual protective gear)
  • Safety stitching op alle stiknaden
  • Stretchjeans voor een optimaal comfort
  • Knieprotectoren zijn verstelbaar in hoogte
  • Straight fit

Richa

Richa maakt hoogwaardige producten voor iedere soort motorrijder. Voor iedere leeftijd, man of vrouw, groot of klein. Een groot assortiment motorkleding in vele kleuren en maten zorgen voor een plezierige rit voor iedereen. Richa Benelux is marktleider op het gebied van motorkleding, maar ook een Europese topspeler met bovendien meer dan 600 verkooppunten. Al tientallen jaren combineert Richa met succes een perfecte prijs-kwaliteit verhouding en een flexibele aanpak met aandacht voor de wensen van de motorrijder. In 2014 besloot Richa de collectie compleet te maken met D3O protectoren. Dit exclusieve partnerschap maakt het mede mogelijk dat Richa één van toonaangevende merken in de markt is op het gebied van veiligheid en protectie. En tevens een van de weinige merken die elke motorjas met een CE gekeurde rug protector levert. 

Onlangs bekeken

Richa Richa Original motorjeans Long CE SALE
RichaRicha Original motorjeans Long CE SALE

Motorjeans met stretch

€199,00€159,00 Incl. btw