Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Scorpion ADF 9000 Air Feat motorhelm

10% sale
Productomschrijving
Scorpion ADF 9000 Air Feat motorhelm Voor iedereen die van avontuur houdt, is de Scorpion ADF 9000 Air Feat motorhelm ontwikkeld. Deze helm voldoet aan de eisen van de meest veeleisende motorrijder en vindt de perfecte balans tussen straat en off-road. Iedere helm wordt met de hand gemaakt waarbij Scorpion de nieuwste TCT Ultra Technology gebruikt...

Scorpion ADF 9000 Air Feat motorhelm

Voor iedereen die van avontuur houdt, is de Scorpion ADF 9000 Air Feat motorhelm ontwikkeld. Deze helm voldoet aan de eisen van de meest veeleisende motorrijder en vindt de perfecte balans tussen straat en off-road. Iedere helm wordt met de hand gemaakt waarbij Scorpion de nieuwste TCT Ultra Technology gebruikt. Dit maakt de Scorpion ADF 9000 Air Feat motorhelm sterk en tegelijkertijd lichtgewicht. Het grote vizier geeft je een breed gezichtsveld waardoor je alles om je heen goed in de gaten kan houden. De Pinlock lens zorgt daarbij dat het vizier niet zal beslaan. Zoals bij veel premium helmen van Scorpion, tref je bij de Scorpion ADF 9000 Air Feat motorhelm het Airfitsysteem aan. Hiermee zijn de wangkussens op te blazen zodat je de pasvorm volledig naar wens aan kan passen.

Al met al is de Scorpion ADF-9000 gemaakt om ieder terrein aan te kunnen! De Scorpion ADF-9000 Air Desert motorhelm biedt kenmerken die zowel bij on- als off-road van pas komen. Gemaakt met een Ultra TCT glasvezel helmschaal voor superieure sterkte en is licht van gewicht. Met het Airfit systeem ben je verzekerd van een superieure persoonlijke pasvorm.  Als jouw avonturen je off-road brengen en je de voorkeur geeft aan een goggle, heeft het vizier een gereedschapsloos systeem waarmee je het vizier snel en gemakkelijk kunt verwijderen. De Scorpion ADF 9000 Air Feat motorhelm wordt geleverd inclusief een dark smoke vizier en Pinlock lens.  

Eigenschappen:

 • Advenure motorhelm
 • Ultra TCT glasvezel helmschaal.
 • 3 schaalmaten.
 • Verwijderbaar vizier voor gebruik met goggles.
 • Pinlock lens inbegrepen.
 • Dark smoke vizier inbegrepen.
 • Speedview intern zonnevizier.
 • Titanium double-d ring.
 • Kwikfit™ wangstukken maken het gebruik van de brillen mogelijk.
 • KwikWick II & III voering, anti-bacterieel, uitneembaar en wasbaar.
 • Airfit™ wangkussen systeem voor superieure pasvorm.
 • ECE 22-06 gecertificeerd
 • Bijpassend de Revit Component H2O motorjas

Scorpion

Scorpion helmen worden gemaakt door ’s werelds meest gewilde ontwerpers met gezamenlijk meer dan 178 jaar ervaring. Behalve de techniek is er de toegevoegde waarde (creativiteit) van over de hele wereld, om telkens het verschil te blijven maken. Veel helmen worden, als private label, in massaproductie gemaakt. De onderdelen worden door kleine toeleveranciers gemaakt maar ook zijn er  veel ‘onderaannemers’. Bij Scorpion is dit niet zo. Elke productiefase, vervolgens wordt elk detail  in ‘The Big Nest’ gecontroleerd om tenslotte zo een optimale kwaliteit te kunnen garanderen. Het oog voor detail wordt onderstreept door het feit dat elke Scorpion motorhelm zowel ECE 22-05 als SNELL foundation goedgekeurd is. Dit omdat veiligheid nooit ter discussie mag staan. De Scorpion collectie biedt zowel effen kleuren als ook uitbundige, innovatieve grafische prints. In de eigen fabriek worden de helmen vanaf grondstoffenniveau in eigen beheer vervaardigd, van zowel het kunststofgranulaat als  het dichtplakken van de emballage. In slechts enkele jaren tijd is Scorpion gestegen naar de top vijf van mondiale top producenten. Scorpion levert een complete lijn motorhelmen: integraalhelmen, systeemhelmen, modulaire helmen en jethelmen. Daarnaast levert Scorpion ook een lijn accessoires voor deze helmen

Productspecificaties

EAN
3701629113252

Onlangs bekeken

Scorpion Scorpion ADF 9000 Air Feat motorhelm
ScorpionScorpion ADF 9000 Air Feat motorhelm

Voor iedereen die van avontuur houdt

€439,95 Incl. btw