Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Scorpion EXO-510 Air Sync motorhelm SALE

40% sale
Scorpion Scorpion EXO-510 Air Sync motorhelm SALE
Productomschrijving
Scorpion EXO-510 Air Sync motorhelm SALE De Scorpion EXO-510 Air motorhelm  is geschikt voor elk type motor. Door zijn gestroomlijnde model is deze motorhelm erg aerodynamisch en kan hij goed worden gedragen op naked bikes en sport- of sport tour motoren. De helm heeft een ingebouwd zonnevizier, deze is bovendien gemakkelijk te bedienen met hands...

Scorpion EXO-510 Air Sync motorhelm SALE

De Scorpion EXO-510 Air motorhelm  is geschikt voor elk type motor. Door zijn gestroomlijnde model is deze motorhelm erg aerodynamisch en kan hij goed worden gedragen op naked bikes en sport- of sport tour motoren. De helm heeft een ingebouwd zonnevizier, deze is bovendien gemakkelijk te bedienen met handschoenen aan en kan in snel in- en uit worden geklapt. Dankzij het lage gewicht is deze motorhelm ook op lange afstanden en hoge snelheden fijn om te dragen.

Verder uitgelicht

Veiligheid gaat bij een motorhelm natuurlijk boven alles! Met de veiligheid van de Scorpion EXO-510 Air Sync motorhelm SALE zit het  helemaal goed. Ten eerste is de Scorpion EXO-510 Air Sync motorhelm volledig goedgekeurd volgens de meest moderne ECE 22.05 keuring. Vervolgens heeft deze helm een standaard meegeleverd anti-condens Pinlock vizier. Samen met de anti-kras coating zorgen voor een helder zicht. De sluiting is voorzien van een gemakkelijk te bedienen micro-buckle sluiting voor snel op en af zetten. Nog meer comfort tijdens het rijden is communiceren met je mede motorrijders. Daarom is deze helm voorbereid op het (Scorpion of een ander) communicatie systeem.

Let op: Scorpion levert alle helmen standaard met een helder vizier. een goud,spiegel  blauw spiegel of donker getint vizier is ook mogelijk.

Comfort

De 510-Air heeft een nog verfijndere en dus verbeterde pasvorm. Aan de binnenzijde bevindt zich de KWIKWICK2 voering. Deze voering is zacht, comfortabel en drijft snel vocht af. Dankzij het Airfit systeem heeft de integraalhelm de perfecte pasvorm voor meer comfort en veiligheid. Met het Ellip-tec systeem kan je eenvoudig en dus snel van vizier wisselen. Tenslotte is deze helm standaard  voorbereid op brildragers , door middel van een pompsysteem waarmee de voering iedere keer helemaal naar wens kan worden afgesteld. Zodoende komt de helm nooit de ruim te zitten.

Specificaties :

 •  Aerodynamische sport/tour motorhelm
 •   Verbeterde pasvorm
 •  Perfecte pasvorm dankzij Airfit pompsysteem
 •  Voorbereid op het Scorpion Exo com systeem
 •  Polycarbonaat schaal
 •  3 schaalmaten
 •  Ventilatiesysteem
 •  ECE 22.05 keuring
 •  Anti-kas vizier
 •  Geïntegreerd zonnevizier
 •  Pinlock meegeleverd
 •  Bluetooth voorbereiding
 •  Uitneembare Kwikwick2 voering
 •  Elip-tec vizier
 •  Brildrager vriendelijk
 •  Microbuckle sluiting
 •  5 jaar garantie
 • Let op , Scorpion levert helmen met een helder vizier!
 • Bijbestellen van  een goud, blauw spiegel of donker getint vizier is ook mogelijk

Scorpion

Scorpion helmen worden ontworpen met behulp van ’s werelds meest gewilde ontwerpers met gezamenlijk meer dan 178 jaar ervaring. Behalve de techniek is er de toegevoegde waarde (creativiteit) van over de hele wereld, om telkens het verschil te blijven maken. Elke productiefase, en elk detail wordt in ‘The Big Nest’ gecontroleerd om tenslotte zo een garantie te geven van een optimale kwaliteit. Het oog voor detail wordt onderstreept door het feit dat elke Scorpion motorhelm zowel ECE 22-05 als SNELL foundation goedgekeurd is. Dit omdat veiligheid nooit ter discussie mag staan. De Scorpion collectie biedt zowel effen kleuren als ook uitbundige, innovatieve grafische prints. In de eigen fabriek vervaardigen ze de helmen vanaf grondstoffenniveau in eigen beheer, van zowel het kunststofgranulaat tot en met het dichtplakken van de emballage. In slechts enkele jaren tijd is Scorpion gestegen naar de top vijf van top producenten. Scorpion levert een complete lijn motorhelmen: integraalhelmen, systeemhelmen, modulaire helmen en tevens jethelmen. Daarnaast levert Scorpion ook een lijn accessoires voor deze helmen.  

Onlangs bekeken

Scorpion Scorpion EXO-510 Air Sync motorhelm SALE
ScorpionScorpion EXO-510 Air Sync motorhelm SALE

Alleen nog in de maten XS en S

€249,90€149,90 Incl. btw