Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Alpine pluggies Kids oordoppen

10% sale
Productomschrijving
Alpine pluggies Kids oordoppen De Alpine pluggies Kids oordoppen zijn speciaal ontworpen om het extra gevoelige gehoor van kinderen van 3 tot 12 jaar te beschermen tegen schadelijke geluiden en andere invloeden tijdens verschillende gebruiksmomenten. Zo bieden de oordoppen bescherming in lawaaierige omgevingen tijdens motorriten, feesten, optochte...

Alpine pluggies Kids oordoppen

De Alpine pluggies Kids oordoppen zijn speciaal ontworpen om het extra gevoelige gehoor van kinderen van 3 tot 12 jaar te beschermen tegen schadelijke geluiden en andere invloeden tijdens verschillende gebruiksmomenten. Zo bieden de oordoppen bescherming in lawaaierige omgevingen tijdens motorriten, feesten, optochten, concerten en autoraces. Voorkomen ze dat er water in de gehoorgang komt tijdens het zwemmen, douchen of beoefenen van watersporten. En bieden ze geluidsdemping ter verbetering van concentratie tijdens bijvoorbeeld het leren in een rumoerig klaslokaal. Door het dragen van de Alpine Pluggies Kids-oordoppen tijdens een vliegreis wordt de hinderlijke druk op het trommelvlies gedurende opstijgen en landen gereguleerd, waardoor oorpijn voorkomen wordt. Geef jouw kind een comfortabel en veilig gevoel met deze multifunctionele oordop.

Eigenschappen:

  • Geschikt voor motorrijden
  • Voor kinderen van 3-12 jaar
  • Verbetering concentratie
  • Reguleert hinderlijke druk
  • Comfortabel en veilig
  • Multifunctionele oordop
  • Voorkomt water in de gehoorgang
  • Andere oordoppen

Alpine

Alpine Hearing Protection is in 1994 in Nederland begonnen met enkel ‘op maat gemaakte’ oordoppen voor professionele toepassingen. Inmiddels hebben we voor iedereen en ieders behoefte een oplossing. Voor nachtrust of juist nachtelijk stappen. Voor de motorrijders, muzikanten, klussers en festivalgangers. Van jong tot oud. Al onze gehoorbeschermers zijn in Nederland ontworpen en gemaakt van hoogwaardige materialen. Ze voldoen aan alle wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. We zijn er dan ook enorm trots op dat we  bekroond zijn met de Red Dot Design Award! 

Onlangs bekeken

Alpine Alpine pluggies Kids oordoppen
AlpineAlpine pluggies Kids oordoppen

Voor kinderen van 3-12 jaar

€13,95 Incl. btw